کد خبر: 1159915
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۵
عضو فراکسیون روحانیت مجلس گفت: لایحه عفاف و حجاب با وجود نواقص قابل بررسی است و تلاش ما بر این است که نواقص آن را در مجلس برطرف کنیم.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، حجت‌الاسلام محمد سبزی عضو فراکسیون روحانیت مجلس شورای اسلامی با اشاره به جزئیات لایحه عفاف و حجاب گفت: لایحه عفاف و حجاب در کلیت امر قابل بررسی است، اما ایرادات مختلفی دارد.

وی افزود: در مرحله اول باید بگویم این لایحه هم به‌طور کل سلبی است و جنبه ایجابی ندارد و همین مسئله جزو نقاط ضعف آن است.

عضو فراکسیون روحانیت مجلس اظهار کرد: علاوه بر این مسئولیت و وظایفی برای دستگاه‌های فرهنگی متولی عفاف و حجاب در این لایحه در نظر گرفته نشده و حال آنکه این موضوع جزو مسائل مهم در حوزه عفاف و حجاب است و باید برای ترک فعل‌ها از سوی این نهاد‌ها جرم‌انگاری صورت گیرد.

سبزی خاطرنشان کرد: علاوه بر این، جرائم و محرومیت‌های در نظر گرفته شده برای کشف حجاب، بدحجابی، برهنگی و... بازدارنده نیست و به عنوان مثال جریمه یک میلیون تومانی برای برهنگی به هیچ‌وجه بازدارندگی ندارد.

وی افزود: البته همان‌طور که گفتم این لایحه با وجود نواقص قابل بررسی است و تلاش ما بر این است که نواقص آن را در مجلس برطرف کنیم.

عضو فراکسیون روحانیت مجلس اظهار کرد: یکی از نقاط مثبت لایحه عفاف و حجاب برخورد با واردات، تولید و توزیع لباس‌های ناهنجار از نظر فرهنگی است که این نکته از نکات قابل توجه در این لایحه به‌شمار می‌رود.

سبزی خاطرنشان کرد: اگرچه لایحه عفاف و حجاب، لایحه قوی‌ای نیست، اما از یک سو از بی‌قانونی در این حوزه بهتر است و از سوی دیگر ما در مجلس تلاش می‌کنیم تا نواقص آن را برطرف کنیم.

پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار