کد خبر: 1059625
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۷
جانشین فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه:
جانشین فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه گفت: پانزدهمین بیمارستان مخصوص بیماران کرونایی توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در استان اردبیل راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، جلیلی فر در مراسم افتتاح این بیمارستان صحرایی اظهار کرد: با طغیان کرونا در استان اردبیل که به بستری بیش از 870 نفر و فوت 21 نفر در این استان منجر شده، به همت سپاه پاسداران این بیمارستان پیش ساخته راه‌اندازی شد تا امکان ارائه خدمات به بیماران کرونایی فراهم آید.

وی ادامه داد: در جوار بیمارستان امام رضا اردبیل این مجموعه را راه‌اندازی کردیم تا زمینه ارائه خدمات بیماران در بخش‌های بستری و آی.سی.یو فراهم آید.

معاون بهداری سپاه پاسداران به شکل‌گیری 200 تیم بهداری سپاه در کمک به وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اشاره کرد و گفت: با اختصاص تیم‌های تخصصی و راه‌اندازی بیمارستان‌های پیش ساخته سعی بر مقابله با ویروس منهوس کروناست تا آرامش بیشتری در شهرها و مناطق مختلف برقرار شود.

جلیلی تصریح کرد: در کنار راه‌اندازی 15 بیمارستان پیش ساخته با تلاش بهداری سپاه پاسداران شاهد به کارگیری یک‌هزار و 512 تخت سیار و یک‌هزار و 623 تخت ثابت در بیمارستان‌های دایر شده هستیم تا سرعت خدمات‌رسانی در این مجموعه افزایش پیدا کند.

در ادامه اکبر بهنامجو استاندار اردبیل نیز در آیین راه اندازی این بخش‌ها  تشریح کرد: با همکاری معاونت بهداری سپاه، بخش ۶۴ تختخوابی و ۱۲ تخت آی سی یو برای درمان بیماران کووید 19 راه اندازی می‌شود.

وی به همکاری سپاه در پیک های مختلف کرونا در استان و برگزاری جلسات قرارگاه سردار سلیمانی اشاره کرد و افزود: در پیک‌های گذشته  با همکاری سپاه ، کادر درمانی، عوامل اجرایی و مردم جزو استان های اول در سیر نزولی تلفات و مبتلایان بودیم.

وی به را اندازی 2 نقاهتگاه ۶۴ نفره با مشارکت ارتش در استان اشاره کرد و گفت: تمامی نیروهای نظامی اعم از ارتش ، نیروی انتظامی و سپاه در راستای مقابله با کرونا همکاری کرده‌اند.

استاندار اردبیل از بستری بودن ۸۷۴ نفر در بیمارستان‌ها و هزار و ۱۰۰ نفر بستری موقت در استان خبر داد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها