سرویس جامعه جوان آنلاین: سردار حمید هداوند، جانشین فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، در یازدهمین جلسه قرارگاه نوروزی که با حضور روسای پلیسهای تخصصی و فرماندهان و معاونان این پلیس برگزار شد، با اشاره به دستگیری ۲ هزار و ۸۷ سارق در پایتخت، اظهار کرد: با حضور مستمر و افزایش گشتهای انتظامی پلیس، وقوع سرقت در نیمه اول تعطیلات نوروزی در شهر تهران نسبت به سال قبل ۲ درصد کاهش داشته است.
وی افزود: در همین بازده زمانی نسبت به سال قبل ۵۴ درصد دستگیری سارقان و ۲۱ درصد کشف اموال مسروقه و تحویل آنها به مالباختگان افزایش داشته است.
سردار هداوند با بیان اینکه با وجود شرایط جوی نامساعد هوا و بارندگی چند روزه، حوادث رانندگی منجر به فوت ۷۰ درصد کاهش داشته است، گفت: حوادث رانندگی جرحی نیز ۳۰ درصد در نیمه اول تعطیلات نوروزی کاهش داشته است.
سردار هداوند با اشاره به اینکه در نیمه اول تعطیلات نوروزی ۹۹ هزار و ۳۵۵ مورد تماس مردمی با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ داشتیم، اظهار داشت: در حداقل زمان ممکن نزدیکترین واحدهای گشت ۱۱۰ به آدرسهای اعلامی، اعزام و تمام در خواستهای مردمی مورد بررسی قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه در بازخورد سنجی صورت گرفته از عملکرد پلیس در برقراری نظم و امنیت عمومی در پایتخت، ۸۳ درصد مردم نسبت به عملکرد پلیس اعلام رضایت کردهاند، گفت: طرحهای پاکسازی محلات از حضور معتادین متجاهر در ایام تعطیلات نوروزی در حال اجرا میباشد.
وی افزود: در این رابطه ۲۷۳ خرده فروش مواد مخدر دستگیر و ۲ هزار و ۹۳۲ معتاد متجاهر از سطح شهر تهران جمع آوری و به مراکز باز پروری معرفی شدهاند.
جانشین پلیس پایتخت بیان کرد: مشارکت و همکاری مردم در رعایت قانون و توجه به هشدارهای پلیسی، مولفه مهم در ایجاد و برقراری امنیت عمومی شهروندان است.