کد خبر: 932818
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۸
شکست مصلحتی سعید ملایی برای رویارونشدن با جودوکار رژیم صهیونیستی
سعید ملایی تازه‌ترین ورزشکار جوانمرد کشورمان است که در مسابقات گرنداسلم جودو در ابوظبی امارات برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و رویارو نشدن با نماینده رژیم صهیونیستی مقابل حریفی که پیش از این شکست داده بود، شکست خورد تا مدافع آرمان‌های انقلاب باشد.
سعید ملایی تازه‌ترین ورزشکار جوانمرد کشورمان است که در مسابقات گرنداسلم جودو در ابوظبی امارات برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و رویارو نشدن با نماینده رژیم صهیونیستی مقابل حریفی که پیش از این شکست داده بود، شکست خورد تا مدافع آرمان‌های انقلاب باشد.
ملایی در این باره به خبرگزاری تسنیم گفته است: «مقابل بهترین‌های دنیا به برتری رسیدم تا به مرحله نیمه‌نهایی صعود کنم، اما با توجه به صعود ورزشکار رژیم اشغالگر قدس به دیدار نهایی با رضایت قلبی مقابل ورزشکار بلژیکی به بهانه مصدومیت مسابقه را واگذار کردم تا از صعود به دیدار نهایی باز بمانم. در مسابقات جهانی، جودوکار بلژیکی را به راحتی ایپون کرده بودم، اما در اینجا به خاطر آرمان‌های کشورم حاضر به شکست شدم. بعد از این مسابقه نیز به خاطر اینکه دوست نداشتم پرچم کشورم پایین‌تر از پرچم رژیم صهیونیستی قرار بگیرد در دیدار رده‌بندی حاضر نشدم تا مدال برنز را نیز از دست بدهم. حرکت امروز من در راستای آرمان‌های کشور عزیزمان بود. مطمئن باشید با تمام وجود به خاطر کشورم از مدال، امتیاز و جوایز خود گذشتم و آرزوی دیدار با مقام معظم رهبری را دارم.»  محمد منصوری، سرمربی تیم ملی جودو هم با توجه به از خودگذشتگی ملایی درخواستی از مسئولان دارد: «امیدوارم مسئولان ورزش نیز بیشتر به این قهرمانان که از جوانی خود گذشته‌اند، توجه کنند. ورزشکارانی مانند ملایی، سرباز این مملکت در میدان ورزش هستند و برای حفظ آرمان‌ها به صلاح کشور توجه می‌کنند. این کار ورزشکاران ایثار است و برای حفظ ارزش‌ها با وجود تمام سختی‌ها از مدال‌های خود می‌گذرند تا ارزش‌های نظام حفظ شود.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار