کد خبر: 795185
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۲
بيش از يك‌ماه از رسانه‌اي شدن جنجال فيش‌هاي نجومي برخي مديران دولتي و بانك‌ها مي‌گذرد و كمتر رسانه‌اي يافت مي‌شود...
بيش از يك‌ماه از رسانه‌اي شدن جنجال فيش‌هاي نجومي برخي مديران دولتي و بانك‌ها مي‌گذرد و كمتر رسانه‌اي يافت مي‌شود كه به نقد اين رويكرد هجومي به ارزش‌ها از سوي برخي مديران متخلف، موضع نگرفته باشد. اما در كنار اين نقدهاي رسانه‌اي، كارتل مطبوعاتي ليبرال‌هاي مسلمان (هفته نامه صدا) ترجيح داده است با سكوت از كنار اين مسئله ملي عبور كند.

اولين بار 16 ارديبهشت ماه امسال بود كه از فيش حقوقي مدير بيمه مركزي در شبكه‌هاي اجتماعي رونمايي شد و بازتاب گسترده‌اي در افكار عمومي و محافل مختلف در پي داشت.

 افكار عمومي در اذهان خود به ياد مي‌آوردند كه مديران دولتي براي پرداختن يارانه 45 هزارتوماني عزا مي‌گرفتند، در حالي كه اكنون برخي دولتمردان ويژه خوار حقوق‌هاي نجومي به جيب مي‌زنند. از اين رو پس از فشارهاي گسترده، مدير بيمه مركزي معزول و كمپين‌هاي شفافيت در رسانه‌ها و فضاي مجازي راه افتاد كه در آن از مديران ارشد در دستگاه‌هاي مختلف مي‌خواست كه فيش‌هاي حقوقي خود را منتشر سازند. انتقادها درباره مديران نجومي همچنان ادامه داشت تا اينكه دومينوي بركناري‌ها به رؤساي بانك‌هاي رفاه كارگران، ملت، صادرات و ديروز به رئيس صندوق توسعه ملي و اعضاي هيئت مديره آن رسيد.

رسانه‌ها به عنوان خط مقدم مبارزه با حقوق‌هاي نجومي طي اين مدت تمام تلاش خود را به كار گرفته‌اند تا اين روند معيوب كه از سال‌هاي گذشته آغاز شده يكبار براي هميشه اصلاح و با متخلفان برخورد شود. اما در اين ميان هفته نامه صدا در سكوتي معنادار همچنان سياست سكوت را در قبال اين مسئله ملي اتخاذ كرده است. هفته نامه صدا كه بارها تلاش كرده است براي يك موضوع دست چندم و پيش پا افتاده پرونده‌اي باز كند، اكنون اراده‌اي براي پرداختن به حقوق‌هاي نجومي ندارد. اين خاموشي بيش از هر چيزي به نگاه سياسي و اقتصادي گردانندگان هفته نامه صدا باز مي‌گردد. همانگونه كه پدر خوانده‌هاي اين جريان رسانه‌اي بارها تأكيد كرده‌اند كه خود را ليبرال مسلمان! مي‌دانند، لاجرم در فرهنگ و اندیشه ليبرالي سود و سرمايه در اولويت نخست قرار مي‌گيرد و به نظر مي‌رسد پسوند اسلامي تعارفي بيش نيست.

موج بركناري مديران متخلف نجومي آغاز شده و انتظار مي‌رود كه دولت در اين زمينه با قاطعيت اين چالش را به سرانجام برساند، از اين رو بايد منتظر ماند، سكوت نشريه وابسته به حزب كارگزاران كي خواهد شكست و در قبال مديران ويژه خوار چه رويكردي را اتخاذ خواهد كرد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مهران
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۳
0
0
با سلام و احترام
وقتی رهبر فرمودند: کلیه دستگاه‌ها موظفند نسبت به پرداخت‌های غیرمتعارف حساسیت نشان دهند و قاطعانه با موارد تخلف برخورد کنند، بنظر من منظور ایشان فقط دستمزدهای بسیار بالا نبود چرا می توانستند بر روی چنین کلمه ای تأکید کنند. پرداخت های غیر متعارف شامل پرداخت های ظالمانه بسیار پائین هم می باشد که قطعاً رهبر معظم انقلاب به این مهم هم نظر داشته اند. حقوق های ظالمانه یک میلیون تومانی برای کارمندان دارای مدرک های لیسانس و فوق لیسانس، نمونه بارز این پرداخت های غیر متعارف می باشد و انتظار می رود روزنامه جوان به این بخش از سخنان رهبر انقلاب بیشتر بپردازد.
موید باشید
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار