کد خبر: 759735
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۷
اصولاً دهانشویه‌ها را زمانی برای بیمار تجویز می‌کنیم که جراحی در دهان داشته باشد و یا کاری در دهان بیمار انجام شده باشد.
عزت الله خامسی متخصص دندان‌پزشک با اشاره به استفاده صحیح از دهان شویه‌ها برای بیماران گفت: اصولاً دهان‌شویه‌ها را زمانی به مریض می‌دهیم که جراحی در دهان داشته باشد و یا کاری در دهان بیمار انجام داده باشیم که در دهان بیمار زخمی ایجاد شود مثل تراشیدن دندان و ترشحات در دهان و یا به علت بوی دهان دهان‌شویه را به بیمار می‌دهیم.
 
 
وی ادامه داد: به طور کلی شخصی که هیچگونه ناراحتی نداشته باشد مسواک بزند و نخ دندان را مرتب استفاده کند دهان‌شویه نمی‌دهیم و علتش این است که باکتری‌های زیادی در محیط دهان است و نسبت به موادی که در دهان‌شویه‌ها هستند مقاوم شوند و موضوع دیگر ترکیبات دهان‌شویه‌ها است که ترکیبات دهان‌شویه‌ها از فرمول‌های مختلفی تشکیل شده‌اند و مهمترین آنها کلروسیدین و ویکتورین است.
 
 
خامسی در ادامه با اشاره به دهان‌شویه‌هایی که الکل دارند، تصریح کرد: دهان‌شویه‌هایی هستند که الکل دارند و برای دهان مضرند و حتماً باید از دهانشویه‌های فاقد الکل استفاده شود و در کل از دهان‌شویه‌های معمولی نباید بیشتر از یک هفته تا دو هفته استفاده کرد.
 
 
داندان‌پزشک اظهار داشت: دهان‌شویه‌ها بعد از جراحی‌ معمولاً باید یک هفته استفاده شود و در مورد بوی دهان معمولاً باید علت را پیدا کرد و تنها به دهان‌شویه اکتفا نشود، به بوی دهان به زبان انگلیسی (Haly touze) می‌گویند این Haly touze‌ها هستند که فرد را مجبور می‌کند تا از دهان‌شویه استفاده کند و یک ماه و نهایتا 6 ماه مصرف می‌کنند.
 
 
وی خاطرنشان کرد: بوی دهان علت‌های مختلفی دارد و باید این علت‌ها گوارشی باشد به هر حال توصیه نمی‌شود که از دهان‌شویه به طور مرتب استفاده کنند.
 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار