سردار محمد رضا اسحاقی در همایش همیاران پلیس و فرهنگیاران ترافیک به مناسبت هفته ناجا در محل تالار شهید مطهری اهواز با اشاره به اهمیت آموزش در ترویج فرهنگ ترافیک عنوان کرد: در این شهرک آموزشی مکان هایی برای آموزش عملی و میدانی گروه های سنی دانش آموزان و دانشجویان در نظر گرفته شده است تا به صورت عملی با قوانین راهنمایی و رانندگی آشنا شوند.
وی بیان کرد: مقرر شده است این شهرک در زمینی که در کنار اداره پلیس راهنمایی و رانندگی استان دراهواز وجود دارد ساخته شود و در این شهرک برای هر مقطع تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان مکان های آموزشی فراهم شود تا تمرینات آموزشی راهنمایی و رانندگی را فراگیرند.
فرمانده انتظامی استان خوزستان در ادامه با اشاره به اینکه فعالیت دانش آموزان در حوزه راهنمایی و رانندگی در قالب همیار پلیس از سال 84 آغاز شد اضافه کرد: مشارکت جامعه و دانش آموزان در کاهش حوادث رانندگی و ترویج فرهنگ ترافیک بسیار موثر است.
سردار اسحاقی گفت: طبق آمار اعلام شده 60 درصد کشته شدگان در حوادث رانندگی سرپرست خانوار بوده اند که این اتفاق می تواند تاثیر بسیار زیادی در وضعیت زندگی خانواده ها و آسیب های اجتماعی داشته باشد.
در ادامه مراسم رئیس پلیس راهور استان خوزستان بیان کرد: از ابتدای امسال تا کنون 900 جلد گواهینامه رانندگان پرخطر و متخلف که نمره تخلف آن ها بیش از 30 بود توقیف شد.
سرهنگ عادل مجدمی گفت: از جمله کارهایی که برای کاهش حوادث رانندگی در استان انجام گرفته است می توان به توقیف خودرو و گواهینامه رانندگی رانندگان متخلف ،نصب دوربین های کنترل تخلف و سرعت ، اصلاح هندسی معابرتوسط شهرداری و راه و شهرسازی و آموزش دانش اموزان به عنوان همیار پلیس به منظور ترویج فرهنگ ترافیک در خانواده ها و جامعه بوده است.
وی افزود: هم اکنون در شهرستان اهواز 100دوربین کنترل سرعت و تخلف رانندگی نصب شده است که تا پایان امسال 40 دوربین دیگر نیز نصب خواهد شد و در 9 شهرستان استان خوزستان نیز این دوربین ها نصب شده است.
سرهنگ مجدمی بیان کرد: نصب دوربین های کنترل سرعت در جاده ساحلی اهواز تا 60 درصد از میزان تصادفات و تخلفات کاسته است و در سایر نقاط شهر اهواز نیز کاهش 30 درصدی میزان تخلفات رانندگی با نصب این دوربین ها مشاهده شده است.