
به گزارش جوان به نقل از روابط عمومی تامین اجتماعی لرستان ، حمزه لوي در همايش اعضاي هيأت هاي تشخيص و حل اختلاف اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعي اجتماعي استان که به ميزباني آن اداره کل در شهرستان دورود برگزار شد با اشاره به اهميت صيانت از منابع سازمان تأمين اجتماعي و جلوگيري از تحميل هزينه هاي من غير به اين سازمان غيردولتي گفت:جديت، تعهد و مسووليت پذيري تصميم گيران حوزه کار بويژه اعضاي هيأت هاي تشخيص و حل اختلاف در صدور آراء و پرهيز از لحاظ نمودن احساسات و عواطف در تصميم گيري هاي حساس در حوزه کار و تأمين اجتماعي باعث ثبات و استمرار خدمات مطلوب تأمين اجتماعي مي گردد.
مدير کل تأمين اجتماعي استان در اين جلسه به ماده 148قانون کار اشاره کرد و گفت: صدور آرا من غير حق براي مدعيان سوابق بيمه اي توسط مراجع ذي صلاح در اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعي باعث ايجاد حق براي متقاضيان و تحميل هزينه هاي سنگين به اين صندوق مي شود، لذا مي طلبد تا تصميم گيران اين امر دقيق و مستدل و دل سوزانه و با اهتمام به تعلق اين صندوق به اقشار آسيب پذير جامعه در اين خصوص تصميم گيري منطبق بر قانون داشته باشند.
آشتاب مدير کل تعاون کار و رفاه اجتماعي نيز،در اين گردهمايي همفکري و مشارکت فعال مسوولان و نمايندگان تأمين اجتماعي در فرايند تصميم گيري هيأت هاي تشخيص و حل اختلاف استان را از عوامل تصميم گيري مطلوب،مستدل و عدالت محور قلمداد کرد و گفت: ما به سازمان تأمين اجتماعي به عنوان يک سازمان عائله مند و متعلق به اقشار محروم مي نگريم و آراي صادره و تصميم گيري هاي مربوط به اين حوزه نيز در جهت صيانت از منابع اين صندوق بايد هوشيارانه و دقيق و مستند باشد تا مبادا حقي ضايع و ناحقي حاکم شود.
آشتاب آمادگي و همکاري خود را در جهت وصول مطالبات معوق تأمين اجتماعي از بنگاه هاي اقتصادي تحت پوشش آن دستگاه اعلام کرد