کد خبر: 654094
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۴
راه مقابله با توطئله غربي-عربي در عراق
ويران سازي سوريه،‌ بازگرداندن مصر به دامن غرب با ميراث مبارك،‌ طرح تجزيه عراق با استفاده از وحشي گري داعش،‌ تعميق سازي اختلافات شيعه، سني و كردي در عراق با چشم انداز سه پاره كردن اين كشور و ... از جمله برنامه هايي است كه غرب براي لحظه لحظه آن انديشيده است.
جوان آنلاين: پس از جنگ جهاني دوم و خروج گام به گام انگليس كه البته با حفظ لايه هاي زيرپوستي روابط پيشين همراه بود،‌ آمريكا در منطقه خاورميانه حضور خود را تثبيت كرد. دليل عمده آن نيز به منافع حياتي آن باز مي گردد. مسئله انرژي و همچنين موقعيت استراتژيك منطقه كه در عصر كنوني، خاورميانه را تبديل به «هارتلند» دنيا كرده است، باعث شده تا تحولات منطقه با رويكردهاي آمريكا گره بخورد.

از اين منظر كمتر مي توان باور داشت هر تحول كلاني در خاورميانه با آمريكا مرتبط نباشد. حتي تحولاتي همچون بيداري اسلامي كه از ميان لايه هاي اجتماعي خاورميانه و اعتراضات مردمي به جا مانده از دل تاريخ مي جوشد، با مديريت واشنگتن مواجه مي شود كه موفقيت يا عدم موفقيت آن به نوع بازي آمريكا، چگونگي تعامل با متحدانش در منطقه و همچنين ميزان قدرت موج ايجاد شده از بيداري اسلامي كه در برابر خواست و منافع آمريكا قرار دارد، بستگي دارد.

طي روزهاي اخير و بخصوص پس از انتخابات رياست جمهوري سوريه،‌ خاك عراق به جولانگاه تروريست هايي تبديل شده است كه منبع خيزش آنها مشخص است. اما سوال اين است كه اكنون عراق چه دوره اي را سپري مي كند؟ از چه زمان براي آن برنامه ريزي شده و در آينده چه مسيري را طي خواهد كرد؟

بي شك آمريكا براي عمده تغييرات منطقه برنامه دارد. مسئله اين است كه چه زمان آن را «روي ميز» قرار دهد. طرح تجزيه عراق نيز همانگونه كه بارها عنوان شده چيزي نيست كه به سال هاي اخير بازگردد، بلكه اين طرح طي چند دهه گذشته مورد نظر آمريكا بوده كه تنها منتظر زمان مناسب آن بوده است.

اجرايي شدن اين طرح از روز بيستم  مارس 2003 يعني روز آغاز حمله آمريكا به عراق به بهانه سرنگوني صدام،‌ ديكتاتور سابق كليد خورد. اما ادامه روند نشان داد كه نه آمريكا توان مديريت آن را در آن زمان دارد و نه شرايط اين اجازه را مي دهد. بنابراين با خودمختاري اقليم كردستان و بازگشايي نقاط اختلاف اين اقليم با دولت مركزي،‌ طرح نهايي را به روز مبادا موكول كرد.

رژيم صهيونيستي با نفوذ زيرپوستي و بعدها آشكار خود در اقليم كردستان، به دنبال فراهم كردن زمينه هاي اجرايي آن بوده است. بنابراين بي راه نيست كه گفته مي شود اولين محموله نفتي كردستان عراق در شرايطي كه داعش شهر پراهميت موصل را در اختيار دارد،‌ با هدايت تركيه راهي سرزمين هاي اشغالي مي شود.

جداسازي سرزميني كشورهايي كه به هر شكل متحد و همكار بين المللي ايران هستند و رويكردهاي ضدهژمون دارند،‌ در برنامه آمريكا و اسراييل قرار داشته است و كشورهايي همچون عربستان سعودي نيز زمينه هاي آن را فراهم مي كنند. اين مسئله را مي توان در سودان و جدا شدن سودان جنوبي با منابع عظيم نفتي مشاهده كرد كه دست كم چند دهه طول كشيد تا اين سناريو موفق شود و اتفاقا رژيم صهيونيستي جز اولين هايي بود كه در سودان جنوبي پرچم برافراشت و سپس آمريكا آن را به رسميت شناخت.

ويران سازي سوريه،‌ بازگرداندن مصر به دامن غرب با ميراث مبارك،‌ طرح تجزيه عراق با استفاده از وحشي گري داعش،‌ تعميق سازي اختلافات شيعه، سني و كردي در عراق با چشم انداز سه پاره كردن اين كشور و ... از جمله برنامه هايي است كه غرب براي لحظه لحظه آن انديشيده است.

از اين منظر تنها راهي كه براي حفظ تماميت ارضي عراق باقي مي ماند اتحاد و باور به همزيستي اي است كه تا كنون در اين كشور ادامه يافته است. مهمترين تفاوت عراق و سوريه در زمينه مبارزه با تروريسم و ايستادن در برابر توطئه غربي - عربي اين بوده است كه مثلث خانواده اسد، ارتش و حزب حاكم توانسته است اتحاد لازم را ايجاد كند و مردم نيز به اين باور رسيده اند كه تنها راه حفظ موجوديت و موقعيت خود ايستادن با دولت است. مسئله اي كه در انتخابات 13 خرداد خود را نشان داد.

اين در حالي است كه نوع نفوذ آمريكا در مراكز امنيتي و نظامي عراق طي 10 سال گذشته باعث شده در برخي از لايه هاي ارتش هنوز انديشه هاي بعثي صدامي حضور داشته باشند و به همين منظور با تروريسمي كه ساخته كشورهاي غربي – عربي است متحد شوند. نماد آن نيز اعلام آمادگي دختر صدام براي پيوستن به جهاد نكاح با تروريست هاي داعش است. بنابراين پاكسازي ارتش عراق مقدم بر پاكسازي خاكش از تروريسم است.

عراق در حال حاضر با يكي از بزرگ ترين توطئه هاي بين المللي مواجه است كه همه رگه هاي فتنه انگيز در آن ديده مي شود. بنابراين اتحاد تنها راه عراقي ها براي بازگشت به آرامش است كه البته جنگ سايبري غرب عليه افكار عمومي كه تمام قد پشت داعش و تبليغات آن است، يكي از مهمترين سدهاي ايجاد شده در برابر آن است كه بايد رفع شود.   

 


غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ایران دوست
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۲
1
2
اشتباه نکنید! آمریکا هرگز دنبال تجزییه عراق به سه کشور کرد و سنی و شیعه نیست ! چون این کار 100 درصد به سود شیعیان می شود و به سود کرد ها ! و در نهایت به سود ایران (متحد سنتی شیعه و کرد ) است ! آمریکا سیاست به زیر کشاندن شیعیان از اریکه رهبری معنوی و مدیریت کشور عراق دنبال می کند و بازگرداندن مزدوران سنی سلفی بعثی ضد ایرانی ضد شیعه بر اریکه حاکمیت و رهبری عراق ! تا بتواند دوباره فضای دوقطبی عربی -عجمی و سنی - شیعی را در خلیج فارس تشدید نماید و در غبار دامن زدن به درگیری ایران و عراق ! آسوده نفت و گاز سرشار خلیج فارس را مفت غارت و چپاول نماید و همواره از این درگیری راه پای مداخله در خلیج فارس برایش محفوظ ماند ! ولی الان که به برکت مراجع شیعه ، عراق با ایران در صلح است و فضای تفرقه و اختلاف انگیزی برای انگلیس خبیث و آمریکا محدودتر شده ، انگلو صهیون ها بسیار از این وضعیت ناراضی اند و در تگاپوی برگرداندن ورق شیعیان و بازگرداندن عراق به دوران درگیری و دشمنی با ایران می باشند ! عراقی که باز چشم و گوش مطیع غرب و همسو با شیوخ ضد ایران و ضد مقاومت و ضد گسترش فرهنگ ناب شیعه در جهان عمل نماید !
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار