عبدالکریم جمیری در جمع اهالی مردم بندر ریگ در خصوص مشکل اشتغال مردم بندر ریگ افزود: در جلسه معارفه استاندار جدید، این موضوع را مطرح کردم و در دستور کار قرار دارد که با ایجاد پتروشیمی این مشکل برطرف خواهد شد.
وی اضافه کرد: در جلسهای که با رئیس جمهور داشتهایم این موضوع را مطرح کردم که در حوزه شمالی استان هیچ کاری انجام نشده و مردم این منطقه زندگی خود را فقط از طریق دریا میگذرانند که ایشان نیز به وزیر نفت دستور دادند تا موضوع پیگیری شود.
جمیری به جلسه خود با وزیر نفت به جهت پیگیری پتروشیمی گناوه اشاره کرد، و گفت: در جلسهای که با وزیر نفت داشتم دوباره این موضوع مطرح شد و وزیر نیز دستور پیگیری و رسیدگی برای عملیاتی شدن پتروشیمی گناوه را داد.
وی در خصوص مشکلات آب راه بندر ریگ گفت: بحث آب راه را با مهندس دهقانی مدیرعامل آبفا شهری پیگیری کردم و ایشان نیز قول برطرف شدن این مشکل را دادند.
رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر در ادامه سخنان خود خواستار انتقال مشکلات این بخش از سوی بخشدار بخش مرکزی به وی شد و بیان داشت: آنچه برای ما مهم است امروزه کار برای مردم است، هرکس باید سابقه و انجام کارش برای مردم باشد.
وی ادامه داد: اینکه فرد چه ذوق و سلیقه و چه جناحی دارد برای ما موضوعیت ندارد بلکه خدمت برای مردم مهم است.