کد خبر: 604918
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۸
مديركل دفتر امور شهري استانداري خراسان جنوبي بر فراهم شدن زمينه پيشبرد پروژه هاي كوچك شهري با استفاده از ظرفيت بسيج سازندگي و هماهنگي بين شهرداري و بسيج سازندگي استان تاکید کرد.

 عبدالحسين شهابي در گردهمايي شهرداران خراسان جنوبي  با بیان اینکه يكي اولويت هاي ما ايجاد هماهنگي بين شهرداري و بسيج سازندگي استان و فراهم كردن زمينه همكاري در راستاي پيشبرد پروژه هاي كوچك شهري با استفاده از ظرفيت بسيج سازندگي است ، گفت: بر همين اساس بنا شد تا نيمه مرداد ماه سال جاری شهرداران فرصت ها و زمينه هاي همكاري را بررسي كنند و مطابق با آن نشستي را با حضور فرمانداران و مسئولان بسيج برگزار نمايند.

مديركل دفتر امور شهري استانداري خراسان جنوبي در اين زمينه تاكيد كرد: همه شهرداران بايد با توجه به محدوديت منابع و امكانات از اين فرصت به نحو شايسته براي امور شهروندان استفاده كنند.

وي همچنين اولويت ديگر دفتر امور شهري استانداري خراسان جنوبي را برگزاري دوره آموزشي كوتاه مدت با موضوع ارتقاي سلامت اداري و مبارزه با فساد اداري ويژه شهرداران استان عنوان كرد.

مديركل دفتر امور شهري استانداري خراسان جنوبي ادامه داد: برگزاري همايش و نشست تجليل از خادمان شهري و روستايي، برگزاري نمايشگاه دستاورد ها و توانمند هاي شهرداري ها و دهياري ها، ديدار خانواده مديريت شهري با شخصيت ها و چهر ه هاي مهم شهري و روستايي و اعلام گزارش عملكرد دهياري و شهرداري به مردم و مسئولان از جمله برنامه اجرايي مي باشد كه در دستور كار شهرداري قرار گرفته است

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار