کد خبر: 1291727
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۱
سخنگوی گردان‌های القسام از قطع ارتباط با محافظان اسیر صهیونیستی - آمریکایی پس از بمباران محل نگهداری او خبر داد و این اقدام را تلاشی عامدانه برای حذف مسئله اسرای دوتابعیتی عنوان کرد.

جوان آنلاین: «ابوعبیده» سخنگوی نظامی گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد: «پس از بمباران مستقیم مکانی که گروه محافظ عیدان الکساندر، نظامی صهیونیست در آن حضور داشت، ارتباط ما با آنها قطع شده است.»

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری شهاب، وی افزود: «ما همچنان در حال تلاش برای برقراری ارتباط مجدد با این گروه هستیم.»

ابوعبیده با اشاره به تعمدی بودن این حمله هوایی، تأکید کرد: «برآورد ما نشان می‌دهد که ارتش رژیم اشغالگر تلاش دارد به صورت عامدانه از فشار ناشی از پرونده اسرای دارای تابعیت دوگانه خلاص شود؛ فشاری که مانعی جدی در مسیر ادامه جنگ نسل‌کشی آنها علیه مردم غزه محسوب می‌شود.»

سه روز پیش تر، گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس، فیلمی از «عیدان الکساندر» اسیر صهیونیست دارای تابعیت آمریکایی با عنوان «زمان رو به اتمام است» منتشر کرد.

«عیدان الکساندر» اسیر صهیونیست در غزه در جدیدترین فیلم منتشر شده، گفت: من سرباز عیدان الکساندر هستم و از ۵۵۱ روز پیش در غزه اسیرم.

وی افزود: من از نظر جسمی و روحی به هم ریختم، من هر روز می‌بینم که نتانیاهو مانند یک دیکتاتور، دولت را تحت سلطه خود دارد، سه هفته پیش شنیدم که حماس آماده است مرا آزاد کند، اما شما قبول نکردید و مرا ترک کردید، همه اعم از مردم، کابینه اسرائیل، دولت آمریکا و ارتش به من دروغ گفتند.

این اسیر صهیونیست همچنین گفت: من باور داشتم که ترامپ موفق می‌شود مرا زنده از اینجا بیرون بیاورد، من به ترامپ می‌گویم که چرا قربانی دروغ‌های نتانیاهو شدم، هر روز اسرائیلی‌ها تظاهرات می‌کنند و هر کاری (برای آزادی اسرا) انجام می‌دهند، اما دنیا به آنها گوش نمی‌دهد، چرا من هر روز تصویر خود و همه اسرا را در میدان ربوده‌شدگان و سراسر تل‌آویو می‌بینم؟ چرا من در آمریکا و در کنار خانواده‌ام نیستم؟ می‌خواهم باور کنم که شما هرگز برای آخرین بار مرا از طریق این فیلم، زنده نخواهید دید، من می‌خواهم سالم بازگردم، هر روز فکر می‌کنم که بمباران می‌شویم و این سخت است، ما واقعا بر این باوریم که مُرده به خانه بازمی‌گردیم، چیزی برای گفتن وجود ندارد، هیچ امیدی نیست.

وضعیت اسرای صهیونیست در غزه به یکی از پرونده‌های حساس در مذاکرات و تحولات میدانی تبدیل شده و واکنش‌های داخلی و بین‌المللی متعددی را به دنبال داشته است.

خانواده‌های اسرای صهیونیست، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و کابینه او را مقصر ماندن فرزندانشان در اسارت می‌دانند.

بر اساس این گزارش، رژیم صهیونیستی با حمایت دولت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابی‌های گسترده و تلفات انسانی زیادی بر جا گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابودی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.

در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد، اما ارتش این رژیم از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوز‌های نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت و تلاش کشور‌های مختلف برای متوقف کردن جنایات رژیم صهیونیستی علیه زنان و کودکان بی پناه باریکه غزه، تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار