کد خبر: 1289035
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۱:۲۱
دادگستری استان گلستان :
‌قاضی دادگاه عمومی بخش داشلی برون استان گلستان ، 5 محکوم را به جای زندان به کمک برای لایروبی کانال های آبرسان تالاب های بین المللی استان، مکلف کرد .

به گزارش جوان آنلاین : حیدر آسیابی رئیس کل دادگستری گلستان گفت: این افراد با تخریب دیواره کانال آبرسان به تالاب های آلاگل، آلماگل و آجی گل ، آبی که قرار بود این تالاب های سه گانه را پُر کند به زمین های کشاورزی خود برای آبیاری، منحرف کرده بودند که با شکایت محیط زیست استان ، پرونده قضایی آنان در دادگستری رسیدگی شد .

حیدر آسیابی افزود: بارای قاضی این 5 نفر به حبس و مجازات تکمیلی محکوم شدند اما از آنجا که سابقه کیفری نداشتند ، به استناد قانون، مجازات حبس آنان به الزام به خدمات عمومی رایگان تبدیل شد .

آسیابی افزود: این افراد به همکاری با اداره محیط زیست برای کمک به مرمت دیوار کانال و لایروبی این کانال آبرسان، مکلف شدند.

وی ادامه داد: همچنین 2 شکارچی غیرمجاز هم در بخش داشلی برون به جای زندان به تهیه تجهیزات پایش برای حفاظت از گونه های پرندگان این تالاب های سه گانه مکلف شدند. وی افزود: سال گذشته نزدیک به 5 هزار رای جایگزین حبس در محاکم گلستان صادر شد .

برچسب ها: جایگزین ، حبس ، لایروبی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها