کد خبر: 1288953
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۲:۵۹
هواپیماهای جنگی آمریکا شهرستان سحار در استان صعده در شمال یمن را بمباران کردند.
جوان آنلاین: به گزارش شبکه المیادین، هواپیماهای جنگی آمریکا سه شنبه شب در ادامه جنایات خود علیه مردم یمن، سه بار شهرستان سحار در استان صعده در شمال این کشور را بمباران کردند.
 
تاکنون اخباری از میزان خسارات و تلفاتی احتمالی این حملات منتشر نشده است.
 
پیشتر نیز هواپیماهای جنگی آمریکا با حمله به استان صعده یمن، بیمارستان تخصصی درمان بیماران سرطانی را هدف قرارداده و این مرکز درمانی را به صورت کامل تخریب کردند.
 
آمریکا و انگلیس در حمایت از رژیم صهیونیستی از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ اقدام به حملات هوایی علیه یمن کردند و مناطق مسکونی و مراکز غیر نظامی این کشور را هدف قرار دادند.
 
دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در بیانیه‌ای حملات هوایی آمریکا و انگلیس به محله‌های مسکونی شهر صنعا را یک اقدام خصمانه و جنایتکارانه دانسته است.
 
در این پیوند، نیروهای مسلح یمن نیز تاکید کرده اند که به مقابله با تجاوز آمریکا و جلوگیری از عبور کشتی‌های رژیم صهیونیستی تا توقف کامل تجاوز به نوار غزه و پایان محاصره این منطقه ادامه خواهند داد.
منبع: ایرنا
برچسب ها: یمن ، آمریکا ، حمله هوایی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار