کد خبر: 1288878
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۴
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور همزمان با روز‌های ابتدایی سال از دریاچه ارومیه بازدید کرد و در جریان وضعیت این دریاچه قرار گرفت.

جوان آنلاین: رئیس جمهور که این روز‌ها در استان آذربایجان شرقی به سر می‌برد، صبح امروز از دریاچه ارومیه بازدید کرد.

به گزارش تسنیم، پزشکیان در این بازدید ضمن بررسی آخرین وضعیت دریاچه، در جریان اقدامات برای احیای این دریاچه قرار گرفت و بر اجرای کامل طرح‌های احیایی و تلاش همگانی برای بهبود وضعیت این دریاچه تاکید کرد.

رضا رحمانی استاندار آذربایجان‌غربی و دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه هم در این بازدید گزارشی از روند فعالیت‌های اجرا شده و همچنین وضعیت دریاچه ارومیه ارائه کرد.

ر‌ئیس جمهور همچنین در صفحه ایکس خود نوشت: همراه با آقای دکتر رحمانی استاندار و رئیس ستاد احیای دریاچه ارومیه و بعضی از اعضای ستاد، ضمن بازدید، در جریان آخرین وضعیت دریاچه قرار گرفتم.

تغییر نوع کشت و آبیاری مدرن، برخورد با چاه‌های غیر مجاز و اجرای سایر طرح‌ها و مطالعاتی که مورد تایید کارشناسان هستند باید با سرعت اجرا شوند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار