جوان آنلاین: سرهنگ حسین ولی تویسرکانی، رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا، از وقوع بیش از ۵۰ درصد از تصادفات معابر درونشهری در ۱۰ روز ابتدای طرح نوروزی ۱۴۰۴ به دلیل عدم توجه کافی به جلو خبر داد.
به گزارش مهر، وی افزود: بخش قابل توجهی از تصادفات به علت سرعت غیرمجاز و حرکات نمایشی رانندگان متخلف رخ داده است.
سرهنگ تویسرکانی با اشاره به آمار تصادفات اعلام کرد: ۵۶ درصد از تصادفات در شبها و ۴۴ درصد در روز اتفاق افتاده است. در این راستا، تقویت تیمهای نامحسوس برای برخورد با تخلفات حادثهساز و مؤثر در وقوع تصادفات به صورت شبانهروزی در دستور کار پلیس راهور تمامی استانها قرار گرفته است.
وی همچنین تأکید کرد: رانندگانی که مرتکب ۲ تخلف همزمان حادثهساز شوند، بدون هیچ اغماضی به پارکینگ منتقل خواهند شد. تخلفاتی مانند تخطی از سرعت مجاز، استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی و عدم استفاده از کمربند ایمنی از مهمترین عواملی هستند که منجر به وقوع تصادفات و تشدید جراحات و آسیبهای وارده در معابر درونشهری میشوند.
سرهنگ تویسرکانی از راکبین موتورسیکلت خواست، به منظور ایمنی بیشتر، از کلاه ایمنی استفاده کرده و در شرایط بارانی و لغزندگی معابر از موتورسیکلت و دوچرخه استفاده نکنند.