کد خبر: 1288300
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۰
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: در مراسم سنتی چهارشنبه سوری و برای حفظ ایمنی شهروندان آتش نشانان در ۵۳۰ نقطه حساس و پرتردد پایتخت مستقر می‌شوند.

جوان آنلاین: قدرت الله محمدی روز دوشنبه طی مصاحبه ای اعلام کرد: آتش نشانان از ساعت‌ها قبل از شروع مراسم سنتی چهارشنبه سوری که معمولا اوایل شب است در تقاطع‌ها، مراکز تجاری مهم و نقاط پرتردد و پرخطر پایتخت و همچنین بوستان‌ها مستقر خواهند شد.

به گزارش ایرنا، وی افزود: در حال حاضر یک هزار و ۶۰۰ نیروی آتش‌نشانی داریم که در هر شیفت به‌صورت شبانه روزی مشغول فعالیت بوده و از شهر مراقبت می‌کنند با این حال برای شب چهارشنبه‌سوری مجبوریم این ظرفیت را دو برابر کنیم.

مدیرعامل آتش نشانی شهر تهران ادامه داد: برای این منظور سه هزار نیروی آتش‌نشانی آماده‌باش خواهند بود که علاوه بر استقرار در ایستگاه‌ها در حدود ۵۳۰ نقطه حساس شهر مستقر می‌شوند.

به گفته وی، هدف این است که نیرو‌ها به محل حادثه نزدیک باشند تا در صورت وقوع اتفاق زمان امدادرسانی کوتاه شود، زیرا خود ترافیک این شب یکی از معضلات جدی است.

محمدی اظهار کرد: در این عملیات بیش از ۹۰۰ دستگاه خودروی سبک و سنگین و موتورسیکلت به کار گرفته خواهند شد تا امدادرسانی و مدیریت حوادث چهارشنبه‌سوری به بهترین شکل انجام شود و از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری شود.

وی یادآور شد: این ۵۳۰ نقطه حساس شهر بر اساس اطلاعات و تجربیات سال‌های گذشته و تحلیل داده‌های دوربین‌ها شناسایی شده‌اند شاید این تدابیر پاسخگوی کامل نیاز‌ها نباشد، اما با توجه به امکانات موجود، تمام تلاش ما این است که امنیت این نقاط را تامین کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار