کد خبر: 1288123
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۸
یک رسانه صهیونیستی به نقل از یک مقام اطلاعاتی رژیم اشغالگر ادعا کرد که این رژیم، محتاطانه با تهدیدات یمن تعامل می‌کند و در عین حال برای مقابله با جنبش انصارالله، آماده است.

جوان آنلاین: کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک مقام این رژیم اعلام کرد: توانایی‌های انصارالله و ارتباطشان با ایران، ما را بر آن می‌دارد تا برای همه سناریو‌ها آماده شویم.

به گزارش ایرنا، گزارش این رسانه صهیونیستی، ساعاتی پس از آن منتشر می‌شود که منابع خبری گزارش دادند در تجاوز اخیر ائتلاف آمریکایی-انگلیسی به یمن ۱۳۲ شهروند یمنی شهید و یا مجروح شدند.

پایگاه خبری رسمی انصارالله یمن، وزارت بهداشت یمن نیز اعلام کرد که در پی تجاوز‌های آمریکا به غیرنظامیان در صنعا و استان‌های صعده و بیضا ۱۳۲ غیر نظامی شهید و مجروح شدند.

وزارت بهداشت یمن در بیانیه‌ای تاکید کرد که طبق آمار‌های اولیه در این حملات ۳۱ غیرنظامی شهید و ۱۰۱ نفر دیگر مجروح شدند که اکثر آن‌ها زن و کودک هستند.

این وزارتخانه ضمن محکومیت تجاوز‌های آمریکا به غیرنظامیان و مناطق مسکونی در یمن تاکید کرد: این، یک جنایت جنگی تمام عیار و نقض تمام قوانین و مقررات بین‌المللی است.

این حملات پس از آن انجام شد که ارتش یمن اعلام کرد در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه بار دیگر از عبور و مرور کشتی‌های رژیم صهیونیستی را در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب، جلوگیری خواهد کرد.

نیرو‌های ارتش یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم اسرائیل حملات خود به غزه را متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.

بنابر اعلام نیرو‌های مسلح یمن، کشتیرانی در خلیج عدن و دریای سرخ برای سایر کشتی‌ها آزاد است و آنها از امنیت کامل برخوردار هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار