کد خبر: 1287838
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۳
کارشناس سازمان هواشناسی با بیان این‌که طی روزهای آینده هوا در کشور گرم‌تر می‌شود، نسبت به مدیریت و صرفه‌جویی در مصرف آب هشدار داد.

جوان آنلاین: محمد اصغری اظهار کرد: به‌ازای هر درجه افزایش دما درصد بالایی از تبخیر افزایش می‌یابد؛ باتوجه به این‌که در روزهای آتی با روند افزایش دما روبه‌رو هستیم، برای مدیریت مصرف آب و صرفه‌جویی هشدار می‌دهیم.

وی ادامه داد: در بازه زمانی یکشنبه تا سه‌شنبه هفته جاری موج ضعیفی از نوار جنوبی کشور عبور می‌کند و بارش‌های بسیار خفیفی خواهیم داشت.

وی با بیان این‌که هوای تهران و کرج آلوده است و افراد آسیب‌پذیر از حضور در فضای باز خودداری کنند، گفت: بر اساس نقشه‌های هواشناسی از چهارشنبه بعدازظهر موج جدیدی از بارش‌ها از سمت شمال غرب کشور نفوذ می‌کند. اگر الگوی نقشه‌ها تغییر نکند روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه در تهران بارندگی پیش‌بینی شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار