کد خبر: 1287414
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۶
در ادامه برگزاری رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ یگان‌های شناور و پروازی ایران، چین و روسیه عملیات اطفاء حریق را در شمال اقیانوس هند تمرین کردند.

جوان آنلاین: امیر دریادار دوم مصطفی تاج الدینی معاون عملیات نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه هدف اصلی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ارتقای امنیت و صلح در شمال اقیانوس هند است، اظهار داشت: در ادامه برگزاری مراحل اصلی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ با حضور نیروهای دریایی ایران، چین و روسیه یگان‌های شناور و پروازی سه کشور براساس سناریوی از پیش تعیین شده عملیات اطفاء حریق و رفع صدمات ایجاد شده در شناور تجاری را انجام دادند.

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش گفت: در این مرحله از رزمایش پس از ارسال پیام اضطراری کشتی دچار حریق شده، ابتدا منطقه عملیات توسط بالگردهای نیروی دریایی ارتش مورد شناسایی و جستجو قرار گرفت و سپس بالگردها و شناورهای مستقر در منطقه برای اجرای عملیات اطفاء حریق اعزام شده و به اطفای حریق کشتی آسیب دیده پرداختند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار