کد خبر: 1285840
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
در رقابت‌های کشتی آزاد، ایران با چهار مدال طلا، یک مدال نقره و یک مدال برنز به عنوان قهرمانی دست یافت. علی مؤمنی در وزن ۵۷ کیلوگرم، رحمان عموزاد در وزن ۶۵ کیلوگرم، کامران قاسمپور در وزن ۹۲ کیلوگرم و امیرحسین زارع در وزن ۱۲۵ کیلوگرم به مدال طلا، عرفان علیزاده در وزن ۹۷ کیلوگرم به مدال نقره و یونس امامی هم در وزن ۷۴ کیلوگرم به مدال برنز دست یافتند. 
فریدون حسن

جوان آنلاین: رقابت‌های رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی در آلبانی به پایان رسید و تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی ایران با وجود ترکیب ناقص موفق شدند نتایج خوب و قابل قبولی را در این رقابت‌های کسب کنند. 
 
در رقابت‌های کشتی آزاد، ایران با چهار مدال طلا، یک مدال نقره و یک مدال برنز به عنوان قهرمانی دست یافت. علی مؤمنی در وزن ۵۷ کیلوگرم، رحمان عموزاد در وزن ۶۵ کیلوگرم، کامران قاسمپور در وزن ۹۲ کیلوگرم و امیرحسین زارع در وزن ۱۲۵ کیلوگرم به مدال طلا، عرفان علیزاده در وزن ۹۷ کیلوگرم به مدال نقره و یونس امامی هم در وزن ۷۴ کیلوگرم به مدال برنز دست یافتند. 
در رده‌بندی تیمی، ایران با ۱۳۵ امتیاز به عنوان قهرمانی رسید و تیم‌های امریکا با ۹۷ و ژاپن با ۹۳ امتیاز دوم و سوم شدند. 
فرنگی‌کاران ایران هم با کسب دو طلا و دو برنز به کار خود در این رقابت‌ها پایان دادند. برای ایران علیرضا مهمدی در وزن ۸۷ کیلوگرم، امین میرزازاده در وزن ۱۳۰ کیلوگرم مدال طلا و علی احمدی‌وفا در وزن ۶۰ کیلوگرم و مهدی محسن‌نژاد در وزن ۶۳ کیلوگرم مدال برنز گرفتند. 
نتیجه به دست آمده در رقابت‌های آلبانی از آن جهت قابل توجه است که کادر فنی دو تیم آزاد و فرنگی با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از سوی فدراسیون در راه پوست‌اندازی کشتی، جوانگرایی را در برنامه‌های خود گنجانده‌اند تا کشتی‌گیران آینده‌دار ایران بتوانند یک میدان خوب و البته سخت بین‌المللی را تجربه کنند. نتایج به دست آمده حاکی از آن است که کشتی‌گیران جوان ایران به خوبی جواب اعتماد کادر فنی تیم‌های ملی را دادند و سیاست جوانگرایی و پشتوانه‌سازی فدراسیون کشتی خوب جواب داده و در مسیر درست در حال حرکت است. 


 با رقابت بیشتر به مدال المپیک می‌رسیم
پژمان درستکار، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد بعد از درخشش شاگردانش در میدان سخت آلبانی در گفت‌و‌گو با ایسنا می‌گوید: «با توجه به اهداف فنی که داشتیم، نفرات مدنظرمان را به رقابت‌های رنکینگ آلبانی که سطح بالاتری نسبت به مسابقات رنکینگ کرواسی داشت، اعزام کردیم. در این رقابت‌ها روس‌ها حاضر بودند و کشتی‌گیران خوبی از کشور‌هایی مثل امریکا، ژاپن، قرقیزستان و قزاقستان حضور داشتند. از شرایط و عملکرد بچه‌ها با توجه به اینکه در فصل تمرینی قرار داشتند و قاعدتاً در پیک آمادگی صددرصد نبودند، رضایت دارم.»
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد با اشاره به اهمیت حضور جوانان در اوزان مختلف تیم ملی ادامه داد: «ما باید هر چقدر که می‌توانیم تعداد مدعیان را در همه اوزان بیشتر کنیم. هر چقدر که رقابت در اوزان مختلف بیشتر باشد، ما به مدال جهانی و المپیک نزدیک‌تر خواهیم شد. چهره‌های جدید وارد بدنه کشتی می‌شوند و توجه به جوانان و اعزام به رقابت‌های بین‌المللی با حمایت جدی فدراسیون کشتی از برنامه‌های مهم ما خواهد بود. کشتی بعد از المپیک پاریس نیاز به پوست‌اندازی داشت. در این راه باید سرمایه‌های خود را حفظ کنیم و در کنار آن نیز به جوانان مستعد بها بدهیم و آنها را وارد بدنه کشتی کنیم.»
وی درباره وضعیت بدنی خوب اکثر کشتی‌گیران ایران در تورنمنت آلبانی و اینکه چه رویکردی در برنامه‌های تمرینی باعث این اتفاق شده است، گفت: «ما به‌طور کلی مدل تمریناتمان را نسبت به گذشته تغییر داده‌ایم، چراکه باید از یک مدل تمرین کردن بیرون می‌آمدیم. بر همین اساس نیز مدل تمریناتمان با سال‌های قبل کاملاً فرق دارد.»

 برای المپیک به جوانان اعتماد داریم
حسن رنگرز، سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی هم در راستای سیاست فدراسیون کشتی توجه ویژه‌ای به جوانان کشتی دارد. رنگرز که پیش از مسابقات رنکینگ اتحادیه جهانی موفق شده بود در مسابقات امید‌های جهان که اتفاقاً در آلبانی برگزار شد، عنوان قهرمانی جهان را به دست آورد، معتقد است کشتی فرنگی از پشتوانه بسیار خوبی برخوردار است، پشتوانه‌ای که می‌توان با اعتماد و اتکا به آن حتی به سکو‌های المپیک هم فکر کرد. سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی برای مسابقات رنکینگ جهانی علاوه بر جوانان به چند چهره باتجربه خود که تازه از بند مصدومیت رهایی پیدا کرده بودند هم میدان داد و جواب خوبی هم گرفت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار