کد خبر: 1285063
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۷
نماینده سردشت و پیران شهر در مجلس از تذکر خود به رئیس جمهور و وزیر بهداشت درباره وضعیت کمبود شیرخشک در کشور خبر داد.

جوان آنلاین: کمال حسین‌پور نماینده سردشت و پیران شهر در مجلس شورای اسلامی، از تذکر خود به مسعود پزشکیان رئیس جمهور و محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت و درمان درباره لزوم تسریع در رسیدگی به کمبود شیر خشک و حل دائمی این مشکل در کشور، خبر داد.

به گزارش تسنیم، وی با بیان اینکه وضعیت شیر خشک در کشور خوب نیست، گفت: برخی از انواع شیرخشک‌ها به ویژه شیر‌خشک‌های رژیمی که اکثر پزشکان برای نوزادان تجویز میکنند در داروخانه‌ها به سختی پیدا می‌شود و بسیار کمیاب است.

نماینده سردشت و پیران‌شهر با تاکید بر اینکه مدت‌هاست کشور گاه و بیگاه با این مشکل رو‌به‌رو می‌شود و تولید و توزیع برخی از برند‌های شیر خشک در کشور به درستی انجام نمی‌شود، بیان کرد: بعضا تعدادی از خانواده‌ها مجبور هستند کل شهر را زیر پا بگذارند تا شاید یک قوطی شیر خشک مصرفی پیدا کنند.

حسین‌پور با بیان اینکه متاسفانه تعدادی از شرکت‌ها برای آنکه قیمت‌ها را بالا ببرند از توزیع شیر خشک امتناع می‌کنند، افزود: لذا ضرورت دارد سازمان غذا و دارو متناسب با نیاز بازار سیاست‌های ذخیره سازی این محصول را به درستی اجرا کند و نهاد‌های نظارتی هم بر عملکرد شرکت‌های مربوطه نظارت کنند تا دیگر شاهد مشکلاتی از جمله افزایش قیمت و کمبود شیرخشک در کشور نباشیم.

نماینده سردشت در مجلس تاکید کرد: لازم است که مجلس و به ویژه کمسیون بهداشت و درمان مجلس از بعد نظارتی به موضوع ورود کرده و عملکرد شرکت‌ها، دستگاه‌ها و نهاد‌ها مربوطه در این حوزه را بررسی کند و گزارش آن را به دستگاه‌های مربوطه ارائه دهد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار