جوان آنلاین: کتاب «ناگفتههای صورتی» روایت ظلم تاریخی به زنان بر اساس تحقیق و پژوهش اندیشکده راهبردی سعداء است. در دورهای که جهان غرب داعیه حمایت از حقوق زنان دارد و از جنبشهای به اصطلاح آزادی زنان حمایت میکند، مروری کوتاه بر تاریخ جهان و جوامع غربی بر همگان اثبات خواهد کرد که هیچ آیینی به قدر اسلام به حقوق زنان احترام نگذاشته است و در برابر فرهنگهایی که زن را در ردیف وسایل و جهاز زندگی میدانستند، دین ختمالمرسلین برای تمام زنان جهان معتقد به آزادی و برابری با مردان شد و آنها را ریحانههای خلقت دانست که شایسته برخورد و رفتاری محترمانه هستند. ادعای غربیها بر آزاد کردن زنان نیز نشان میدهد مقصود آنان نوع مدرنی از بردگی است که در آن گرچه زن از خانه و کلفتی خانه رها میشود، اما اسیر جامعه صنعتی میشود که او را تنها برای بهرهبرداری به شکل جنسی یا به عنوان نیروی کار ارزان میخواهد. در این کتاب تمام تلاش محققان بر این بوده است که هیچ کدام از ادعاهای خود را بدون دلیل و مدرک ارائه نکنند و با ارجاع به منابع دستاول انگلیسی حقیقتی راکه رسانههای غربی تلاش در پنهان کردنش دارند آشکار کنند.
کتاب «ناگفتههای صورتی» نوشته سیدمحمدحسین راجی است و نشر معارف آن را منتشر کرده است. موضوع کتاب ناگفتههای صورتی، روایت ظلم تاریخی به زنان و تشریح منطق استعماری غرب در حوزه زنان است.
این کتاب به بخشی از تاریخ مسائل زنان میپردازد که صاحبان قدرت و ثروت، نه تنها مایل به بیان آن نیستند بلکه سعی داشته و دارند این مسائل را از نگاه مردم، به ویژه دختران جوان دور نگه دارند تا از این طریق بتوانند مسیر تأمین خواستههایشان را بدون مانع و مزاحمت طی کنند.
این کتاب ماحصل بررسی صدها کتاب و مقاله ترجمهنشده از نویسندگان معتبر جهانی است و نشان میدهد چگونه حقوق و خواستههای زنان در دورانهای متفاوت تاریخی، دستمایه سرمایهداران برای تشویش و گمراهی افکار مردم به ویژه خود زنان بوده و چگونه توانسته است در پوشش واژههای زیبایی، چون آزادی، برابری و حق مالکیت افکار و اراده ناپسند خود را بر جوامع تحمیل کند.
بخشهایی از کتاب ناگفتههای صورتی به بیان پیامدهای دوقطبیشدن جامعه در مسئله حجاب در کشورهایی مانند مصر و سودان اختصاص دارد. مصداقهایی ازایندست نکات ارزشمندی را در اختیار افراد جامعه، به خصوص قانونگذاران حوزه حجاب برای پیشگیری از نتایج زیانبار اقدامات اشتباه میگذارد.
کتاب ناگفتههای صورتی در چهار فصل تنظیم شده است. عناوین فصلهای کتاب عبارت است از:
«فصل اول: ظلم به زنان در طول تاریخ»
«فصل دوم: جریانشناسی سوءاستفاده ابزاری از مسائل زنان از انقلاب صنعتی تا انتهای قرن بیست»
«فصل سوم: جریانشناسی سوءاستفاده ابزاری از مسائل زنان در قرن ۲۱»
«فصل چهارم: پیامدهای آزادی زنان به سبک غربی»
بخشی از کتاب ناگفتههای صورتی
«نگاه تحقیرآمیز و منفی به زن به اندازه تاریخ باستان قدمت دارد. ظلم به زنان در طول تاریخ روم فراگیر بوده است. در جامعه اولیه روم، زن دارایی شوهر تلقی میشد، بنابراین تحت کنترل او بود. طبق قوانین اولیه روم، مرد میتوانست همسرش را به خاطر خطاهایی که از سوی زن انجام میگرفت و باعث خدشهدارشدن آبرو یا تضعیف حقوق مالکیت مرد میشد، او را کتک بزند، طلاق دهد یا حتی به قتل برساند. در دوران امپراتوری روم، ضرب و شتم، طلاق و قتل از حقوق اختصاصی مرد سرپرست خانواده بود. زنان تنها در صورت خشونت بیش از حد، مجاز به طلاق از شوهران خود بودند. این حق نیز محدود به طبقات بالا بود. زنان در طبقات پایین نمیتوانستند شوهران بدسرپرست خود را طلاق دهند، هرچقدر که آزار و اذیت بیش از حد صورتگرفته باشد.»
در بخش دیگری از این کتاب آمده است:
از رفتارهای ناپسند عصر ساسانی قرض دادن زن خود به مردی دیگر و به عبارت دیگر ازدواج استقراضی بود. خلاصه ازدواج استقراضی چنین است که مرد حتی بدون اجازه زن خود میتوانست او را به ازدواج مردی دیگر در مدتی معین در آورد. فرزندانی که به وجود میآمدند به شوهر اول تعلق داشتند، هر چند از نطفه مرد دوم بود و به عنوان نیروی کار و برده به این فرزندان نگاه میکردند و شوهر اول گاه آنها را میفروخت. یک مرد حتی میتوانست به رغم میل و رضایت پادشاه زن خود را به اشخاص تنگدستی که نیاز به زن داشتند برای مدت معینی واگذار کند. در شرایط معاهده زمان واگذاری فرزندانی که از این زن در مدت قرض دادن وی تولید میشد، همه از قبل مورد موافقت دو طرف قرار میگرفت، فرزندانی که تولید میشدند، گاه به فروش میرفتند و این منبع درآمدی برای پدر بود و به عنوان نیروی کار از این فرزندان، چون بردگان بهرهبری میشد. زن و کودک و برده درست به عنوان یک شیء بودند.