کد خبر: 1282525
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵
مشاور وزیر آموزش و پرورش دراستان گلستان:
مراسم تجلیل از برگزیدگان دومین رویداد بین المللی "الف تا "با حضور علی پارسانیا مشاور وزیر آموزش وپرورش در اجراسازی سندتحول بنیادین و قدرت اله نظری مدیر کل آموزش و پرورش استان در هنرستان بعثت شهرستان گرگان برگزار گردید.

به گزارش جوان آنلاین : علی پارسانیا مشاور وزیر در راستای اجراسازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در جمع برگزیدگان دومین رویداد بین المللی الف تا استان گلستان گفت: «الف تا»بزرگترین و اولین اجتماع تمام معلمان ایران است.

وی افزود: هدف از برگزاری رویداد این است که اجتماعی از معلمان، توانایی‌ها و تجربیات خود را به اشتراک گذاشته و نمونه‌های خوب و برگزیده را به هم بشناسانیم و قله‌هایی بسازیم که برای ساختن هنجارهای نظام تعلیم و تربیت به ما کمک کند.

مشاور وزیر گفت: استان گلستان در سطح کشور به عنوان یک قطب در حوزه هنرستان ها شناخته می شود. این استان به لحاظ فضا و نیروی انسانی ظرفیت ویژه ایی دارد که با میدان دادن به این گوهرهای درخشان میتوانیم کارهای بزرگی انجام دهیم.

برچسب ها: رویداد ، بین الملل ، تجلیل
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر