کد خبر: 1278807
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۷
مدیر بازارچه‌های مرزی سیستان و بلوچستان گفت: صادرات از بازارچه‌های مرزی استان با تلاش جهادی و شبانه روزی مجموعه عوامل به بیش از ۱۱۰ هزار کشنده رسید.

جوان آنلاین: مبین علی میر روز جمعه در گفت‌و‌گو با خبرنگار اظهار کرد: با اقدامات انجام شده، این حجم از صادرات در بازارچه‌های مرزی سیستان و بلوچستان نسبت به سال‌های گذشته قابل توجه و بی نظیر بوده است.

به گزارش ایرنا، به گفته وی؛ واردات دام و لاشه از طریق بازارچه‌های مرزی سیستان و بلوچستان نیز به بیش از ۹۰ هزار راس رسیده است.

مدیر بازارچه‌های مرزی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: رشد صادرات و واردات موجب ایجاد امید و انگیزه در بین پیله وران، فعالان اقتصادی و مرزنشینان استان شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر در بیشتر بازارچه‌های سیستان و بلوچستان واردات به روش کولبری و پیله وری فعال و در برخی از بازارچه‌ها اجرایی و سایر مناطق جهت اجرایی کردن این مهم مانعی وجود ندارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار