کد خبر: 1275287
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶
وال‌استریت‌ژورنال:
وال‌استریت ژورنال مدعی شد که دولت آمریکا قصد دارد به منظور ارسال «کمک‌های بشردوستانه» به سوریه، برخی محدودیت‌ها علیه رژیم جولانی را کاهش دهد.

جوان آنلاین: روزنامه «وال‌استریت ژورنال» به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا قصد دارد امروز دوشنبه اعلام کند که محدودیت‌های مربوط به «کمک‌های بشردوستانه» آمریکا به سوریه را کاهش می‌دهد تا تحویل تجهیزات و اقلام اولیه را بدون لغو تحریم‌ها که دیگر کمک‌ها به حکومت جدید در دمشق (رژیم جولانی) را محدود می‌کند، سرعت می‌بخشد.

به گفته این منابع آگاه که وال‌استریت‌ژورنال به نام آنها اشاره نکرده «این گام که آخر هفته توسط دولت بایدن تصویب شد، به وزارت خزانه‌داری اجازه می‌دهد تا برای گروه‌ها و شرکت‌های کمک‌رسانی که نیازهای ضروری مانند آب، برق و دیگر لوازم بشردوستانه را ارائه می‌کنند، معافیت صادر کند.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار