کد خبر: 1274005
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۶
سخنگوی قوه قضاییه:
جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه گفت: حکم فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه و سایر متهمان مربوط به این پرونده صادر و قطعی شده است.

جوان آنلاین: نشست خبری اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه صبح امروز برگزار شد.

جهانگیر در ابتدا گفت: فرارسیدن روز حماسه پر شکوه ٩ دی ماه و روز بصیرت را گرامی می‌داریم، این روز، روز تجلی ملی در نظر اکثریت و حراست از جمهوریت نظام است. همانطور که بارها رهبر حکیم انقلاب اسلامی فرمودند جمهوری اسلامی چیزی جز مردم نیست و این مردم هستند که همواره پای نظام ایستادگی کردند و دشمنان را از قصد شومشان ناکام گذاشتند.

وی افزود: امروزه بیش از هر زمان دیگر باید برای مقابله با دسیسه‌های دشمن مکار آماده باشیم و حماسه ٩ دی همیشه ماندگار خواهد بود.

جهانگیر گفت: در سالروز شهادت سردار سلیمانی هستیم که به صورت ناجوانمردانه و توسط تروریسم دولتی آمریکا به شهادت رسید. شهید سلیمانی در مکتب امام (ره) متولد شد و رشد کرد و خودش تبدیل به یک مکتب شد که از آن به عنوان مکتب مقاومت یاد می‌شود.

وی افزود: سردار سلیمانی متخصص برهم زدن نقشه‌های آمریکایی و صهیونیستی بود که اوج آن را در مبارزه با نیروهای نیابتی مانند داعش دیدیم.

جهانگیر در رابطه با آخرین اقدامات پرونده ترور شهید سلیمانی اظهار داشت: پس از صدور کیفر خواست، پرونده به دادگاه شماره یک کیفری ارسال شد و تا الان جلسات متعددی برگزار شده است.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: تا الان چهار جلسه از این دادگاه برگزار شده و در جلسات گذشته دادگاه در رابطه با مشارکت مالی این عمل، ترور دولتی سردار و همراهانش توسط دولت تروریست آمریکا بررسی شده است. با بررسی ادله اثباتی پیرامون اتهام متهمین پرونده مطرح شده و در دستور کار قرار دارد.

وی اعلام کرد: آن چیزی که مسلم است، این است که این پرونده به عنوان یک پرونده ملی دنبال خواهد شد و ما محق به رسیدگی به جنایات ارتکابی توسط عوامل تروریستی هستیم و قول می‌دهیم که تا آخرین مرحله این پرونده را دنبال کنیم.

جهانگیر در رابطه با آخرین وضعیت پرونده فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه گفت: حکم فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه و سایر متهمان این پرونده صادر و قطعی شده است.

وی افزود: قوه قضائیه در انواع فساد موضوع را تمام و کمال پیگیری می‌کند. متهم ردیف اول امیرحسین مصدق کهنمویی در مجموع به بیش از ۱۷ سال حبس، جزای نقدی و مصادره اموال محکوم شد. متهم ردیف دوم محمدصادق مصدق کهنمویی، به ۸ سال حبس، جزای نقدی و مصادره اموال محکوم شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار