کد خبر: 1273003
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵
رئیس جمهور با حضور در یکی از مراکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست شهر بجنورد، ضمن بازدید از این مرکز، ساعتی را در کنار این کودکان گذراند و برای حل مشکل ساختمان این مرکز دستورات لازم را صادر کرد.

جوان آنلاین: مسعود پزشکیان در ادامه برنامه‌های روز دوم سفر استانی دولت وفاق ملی به خراسان شمالی، روز پنجشنبه با حضور در یکی از مراکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست در بجنورد، ضمن بازدید از این مرکز ساعتی را در کنار این عزیزان گذراند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، رئیس جمهور همچنین در گفتگو با مسئول و مربیان این مرکز، وضعیت تحصیل، بهداشت و درمان و توانمندسازی کودکان بی‌سرپرست را جویا شد.

پزشکیان در این دیدار تصریح کرد: کودکان آینده کشور ما هستند و امیدوارم بتوانیم به تربیت، آموزش، شادابی و رشدشان کمک کنیم.

رئیس حمهور همچنین با توجه به استیجاری بودن این مرکز و هزینه بالای اجاره آن، به استاندار دستور داد نسبت به فراهم کردن یک واحد آپارتمانی برای نگهداری از این کودکان اقدام کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار