کد خبر: 1272967
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۵
بجنورد_ یس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: همزمان با برگزاری اجلاس سراسری نماز، ۱۸ باب نمازخانه بین‌راهی و ۵۲ باب نمازخانه در مجتمع‌های خدماتی رفاهی کشور به بهره‌برداری رسید.

جوان آنلاین: رضا اکبری در گفتگو با رسانه‌ها اظهار کرد: با انعقاد تفاهم‌نامه بین وزارت راه و شهرسازی و ستاد اقامه نماز کشور در سال ۱۳۹۹، احداث ۱۱۰ نمازخانه در مجموعه‌های وزارت راه بر عهده این وزارتخانه قرار گرفته است.

به گزارش مهر، وی عنوان کرد: از مجموع قریب به ۶۰ باب نمازخانه‌ای که احداث آنها به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای محول شده بود، تا سال گذشته ۴۰ باب نمازخانه به بهره‌برداری رسید.

معاون وزیر و رئیس سازمان بیان کرد: همزمان با برگزاری اجلاس سراسری نماز، ۱۸ باب نمازخانه بین‌راهی با صرف اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان و ۵۲ باب نمازخانه مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین‌راهی در ۱۲ استان کشور مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

اکبری با اشاره به استفاده از الگوی ایرانی - اسلامی و تعبیه اتاق مادر و کودک در احداث این نمازخانه‌ها، مناسب‌سازی برای معلولان و افراد کم‌توان، ایجاد یک باب واحد تجاری و سرویس‌های بهداشتی را از دیگر ویژگی‌های این نمازخانه‌ها برشمرد.

وی با ابراز امیدواری مبنی بر نقش نمازخانه‌های بین‌راهی در ترویج فرهنگ نماز، تصریح کرد: با احداث دو باب نمازخانه بین‌راهی تا پایان سال جاری، وظیفه محول شده به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در این باره به طور کامل اجرایی خواهد شد.

معاون وزیر و رئیس سازمان از فعالیت قریب به ۱۱۰۰ مجتمع خدماتی رفاهی در سطح محور‌های مواصلاتی کشور خبر و ادامه داد: سالانه ۴۰ تا ۵۰ باب مجتمع جدید به این مراکز در حال بهره‌برداری افزوده می‌شود.

اکبری با اشاره به این‌که مجتمع‌های خدماتی رفاهی عمدتاً دارای نمازخانه هستند، افزود: برخی از این نمازخانه‌ها نیازمند نوسازی و بهسازی هستند که در راستای ارتقا خدمات رفاهی به کاربران جاده‌ای، امروز ۵۲ باب نمازخانه جدید در مجتمع‌های خدماتی رفاهی کشور به بهره‌برداری رسید.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار