کد خبر: 1271002
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶
رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه در این شرایط سردی هوا نیاز است که مصرف مدیریت شود، گفت: همه باید به پویش اعلام شده از سوی رئیس جمهور متعهد باشیم و در بحث حرارتی و سایر سامانه ها، مصرف را کاهش دهیم.

جوان آنلاین: محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی درخصوص پیوستن به پویش دو درجه کمتر که از سوی رئیس جمهور اعلام شده است، اظهارداشت: حفظ شرایط پایدار مهم‌ترین نیاز امروز کشور است.

وی گفت: باید تناسبی بین منابع و مصارف وجود داشته باشد و در این شرایط سردی هوا نیاز است، مصرف مدیریت شود. همه باید به پویش اعلام شده از سوی رئیس جمهور متعهد باشیم و در بحث حرارتی و سایر سامانه ها، مصرف را کاهش دهیم.

اسلامی با بیان اینکه بنده به همراه خانواده خود در خانه و سازمان انرژی اتمی ایران در این پویش شرکت خواهیم کرد، تصریح کرد: در همین زمینه از همه مردم کشورم تقاضا دارم به این پویش بپیوندند تا با مصرف بهینه از این شرایط عبور کرده و هیچکس به زحمت نیفتد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار