جوان آنلاین: کانال تلگرامی «حقوق برای همه» نوشت: بیمهای که لازم است هر ساله آموزشوپرورش با تنظیم قرارداد با شرکت بیمه، دانشآموزان را بهصورت کاملاً اجباری عضو آن بکند. توجه داشته باشید کارکنان آموزشوپرورش میتوانند بهصورت اختیاری و با درخواست شخصی خود تحت پوشش بیمه حوادث دانشآموزی قرار گیرند. چرا بیمه حوادث دانشآموزی اجباری است؟ طبق ماده ۵۸ آییننامه اجرایی شورای عالی وزارت آموزشوپرورش، از سال ۱۳۶۱ هرساله به همراه ثبتنام دانشآموزان هزینه بیمه نیز بهصورت کاملاً الزامی از آنها گرفته میشود. از سویی دیگر در صورت بروز حادثه برای دانشآموزان در محیط مدرسه مسئولان میتوانند با داشتن بیمه مسئولیت خسارتهای وارده را تا حد امکان جبران کنند.
برخی از تعهدات بیمه دانشآموزی عبارتند از: پرداخت غرامت فوت ناشی از حادثه، پرداخت غرامت نقص عضو ناشی از حادثه، هزینه درمان سرپایی و بیمارستانی، هزینه اعمال جراحی، هزینه کاشت حلزون، هزینه خرید و پیوند کلیه، کمکهزینه خرید ویلچر و کمکهزینه خرید سمعک.
نکات مهم در رابطه با بیمه حوادث دانشآموزی:
- توجه کنید که تنها یک شرکت بیمه، به نام بیمه معلم، قادر به صدور این بیمه میباشد.
- در قرارداد این بیمه سه ماه تابستان نیز منظور خواهد شد، چراکه مدت زمان آن برای یک سال کامل خواهد بود.
- در صورت بروز حادثه در مدرسه و مقصر بودن شخص مدیر مدرسه، شرکت بیمه حوادث دانشآموزی علاوه بر پرداخت غرامت قادر به دریافت خسارت از مدیر یا محل بیمه مسئولیت او خواهد بود.
- این بیمه تنها شامل زمان گذرانده شده در مدرسه نمیباشد و تمام حوادث رخداده شده برای دانشآموز را در تمامی ساعات شبانهروز در برمیگیرد.
اطلاعرسانی والدین از جزئیات بیمه حوادث تحصیلی و دانشآموزی، جهت بهرهبردن از حداکثر مزایای آن از سوی مدارس امری الزامی میباشد.