کد خبر: 1265810
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۹
دانشگاه ملی مهارت استان گلستان :
دانشگاه ملی مهارت از لحاظ توانمندی علمی در سطح ملی جایگاه خوبی دارد، و باید تلاش کنیم این جایگاه را ارتقا دهیم.

به گزارش جوان آنلاین :محمد حسنی، رئیس دانشگاه ملی مهارت به همراه معاون آموزشی و پژوهشی روسای ادارات آموزش، حراست و نظارت و ارزیابی استان با جمعی از دانشجویان ممتاز رشته های مختلف تحصلی آموزشکده پسران شهید چمران گرگان دیدار و گفتگو کرد.

 رئیس دانشگاه ضمن اشاره به این موضوع که این دانشگاه از لحاظ توانمندی علمی در سطح ملی جایگاه خوبی دارد، و باید تلاش کنیم این جایگاه را ارتقا دهیم. همچنین توجه به اخلاق حرفه ای در کنار آموزه های مهارتی، شرکت در دوره های آموزشی مهارتی و فوق برنامه، توجه به دانشجویان کم‌برخوردار، مشارکت پررنگ تر دانشجویان در انجمن های علمی و مسابقات مهارتی، رفع مشکلات ایاب و ذهاب دانشجویان، تجهیز کتابخانه‌های خوابگاه‌ها، ارتباط نزدیک‌تر و برگزاری جلسات بیشتر رئیس دانشگاه با دانشجویان و برگزاری مسابقات ورزشی، از جمله موارد مطرح شده از سوی ریاست دانشگاه بود.

در ادامه معاون آموزشی و روسای ادارات اموزش، حراست و نظارت و ارزیابی ضمن گرامیداشت هفته بسیج و زنده نگه داشتن فرهنگ شهید و شهادت، به گفت‌و‌گو،‌ تبادل نظر و ارائه راهکار درخصوص مسائل آموزشی و دانشجویی با دانشجویان پرداختند. در پایان مراسم به یکی از دانشجویان ممتاز از خانواده های ایثارگران به رسم یادبود هدیه ای اهدا شد.

برچسب ها: نشست ، صمیمی ، دانشجو
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها