کد خبر: 1262069
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۹
فریدون حسن

درخشش فوق‌تصور بوکسور‌های جوان ایران در مسابقات جوانان جهان نکات قابل توجه زیادی را به همراه داشت که بد نیست به یکی، دو مورد آن اشاره کنیم.
 اول اینکه جوانان بوکس ایران نشان دادند با کمترین امکانات و کمترین توجه از سوی مسئولان بالادستی ورزش می‌توانند افتخار‌آفرین شوند و جای تأسف دارد که همین مسئولان هنگام اعزام این تیم حتی باورشان هم نمی‌شد که چنین نتیجه‌ای رقم بخورد، ولی خب از همین حالا می‌توان پیش‌بینی کرد که بسیاری از همین آقایان مشغول آماده شدن برای عکس‌های یادگاری هنگام مراجعت قهرمانانی هستند که غریبانه از کشور عازم مسابقات جهانی شدند. 
نکته دوم اینکه این افتخار‌آفرینی با تلاش و ممارست کادر فنی کاملاً ایران تیم ملی جوانان رقم خورده است. این مهم ثابت می‌کند بوکس ایران علاوه بر داشتن استعداد‌های ناب و جوانان شایسته از پشتوانه عالی فنی هم برخوردار است و می‌تواند حرف‌های زیادی برای گفتن در امر مربیگری داشته باشد. این نکته به‌خصوص باید مورد توجه فدراسیون‌نشینان بوکس قرار گیرد که طی سال‌های گذشته بسیار دیده شده که درصدد جذب مربی خارجی دور دنیا را گشته و در نهایت هم راه به جایی نبرده‌اند. 
بد نیست برای فهم بیشتر مطلب این چند جمله از حرف‌های رضا مهدی‌پور، سرمربی تیم ملی جوانان کشورمان را مرور کنیم: «این جوانان آینده بوکس ایران هستند و قطعاً با سرمایه‌گذاری فدراسیون و تلاش مربیان، نفرات فوق می‌توانند در المپیک بعدی برای بوکسور کشور افتخارآفرین باشند. این نکته مهمی است که مسئولان فدراسیون نگاه ویژه‌ای به تیم‌های پایه دارند و ثمره‌اش را هم دیدند. قطعاً مشت‌زنان خوبی که در رده‌های سنی پایه داریم، در سال‌های آتی یک تیم ملی قوی در رده سنی بزرگسالان را تشکیل خواهند داد.»
خطاب حرف‌های مهدی‌پور دقیقاً مسئولان بلندپایه ورزش هستند. همان‌ها که باید برنامه‌ریزی کنند و امکانات بدهند. همان‌ها که حتماً بابت این موفقیت پیام تبریک صادر کرده‌اند، اما باید حواس‌شان باشد که صرف تبریک این موفقیت بزرگ کافی نیست و کار خاصی انجام نمی‌دهد. همانطور که سرمربی تیم ملی عنوان کرده این جوانان آینده‌سازان بوکس ایران هستند، همان‌هایی که می‌توانند در المپیک ۲۰۲۸ برای ایران افتخار‌آفرینی کنند، اما نیازمند دیده شدن و توجه هستند. باید به آن‌ها امکانات داد و کاری کرد که بتوانند با خیال راحت خود را آماده رقابت با حریفان بزرگ جهانی کنند. امروز می‌توان بابت این پیروزی شاد بود، اما این شادی را باید خیلی زود تمام کرد، چراکه تجربه نشان داده اگر در باد این پیروزی بخوابیم و قدر داشته‌هایمان را ندانیم، آن وقت خیلی زود باید حسرت امروز را بخوریم، چون با غفلت ما چنین روزی تکرار نخواهد شد. جوانان بوکس ایران قدرت‌نمایی کردند و حالا نوبت مسئولان است که اجازه ندهند ثمره کار این جوانان به راحتی به باد برود.
 مهدی‌پور درست گفت؛ بوکس نگاه ویژه می‌طلبد، به‌خصوص وقتی پای جوانان و رده‌های سنی آن در میان باشد، همان‌ها که قرار است در المپیک بعدی میدان‌دار بوکس ایران باشند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار