کد خبر: 1261620
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۱
مرکز آمار و اطلاعات فلسطین شنبه شب گزارشی عملیات مقاومت علیه رژیم صهیونیستی در ماه اکتبر (۱۰ مهر تا ۱۰ آبان ماه) را منتشر کرد.

جوان آنلاین: مرکز آمار و اطلاعات فلسطین موسوم به «معطی» اعلام کرد: تیراندازی در تل آویو در جریان آن هفت شهرک نشین کشته و ۱۷ تن دیگر نیز زخمی شدند، از جمله مهم‌ترین حمله نیرو‌های مقاومت بوده که مجریان آن نیز محمد مسک و الحمد الهیمونی از الخلیل بودند.

این گزارش افزود که دو عملیات زیرگیری صهیونیست‌ها نیز در این مدت انجام شد، از سوی دیگر ۴۵ عملیات پرتاب بسته‌های انفجاری و دو عملیات از کار انداختن خودرو‌های نظامی صهیونیست روی داد.

به گزارش ایرنا،  ۲۵۵ عملیات پرتاب سنگ و رویارویی مستقیم با نیرو‌های اشغالگر، ۹ عملیات پرتاب کوکتل مولوتف و ۱۴ عملیات مقابله با تجاوزات صهیونیست‌ها در سراسر کرانه باختری روی داده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار