به گزارش جوان آنلاین : ابوذر اسفندیاری پور شهردار علی آبادکتول طی گفت و گویی به سیمای شهر گفت:در ۶ ماهه اول سال جاری حدود ۶۰ هزار مترمربع در معابر شهری در محلات آیت ،محمدیه،منوچهری،محله علی آباد،خارکلاته،کمیته امداد،خیابان قصر،هنرستان،جنگلده،نوده و شهرک فرهنگیان آسفالت و روکش آسفالت شد و پیش بینی می کنیم در شش ماهه دوم نیز در صورت مناسب بودن شرایط جوی برای اجرای پروژه های عمرانی ۴۰ هزار متر مربع دیگر از معابر شهر را بتوانیم آسفالت کنیم،و به رکورد ۱۰۰ هزار مترمربع آسفالت در طی یکسال برسیم،همچنین لازم به ذکر است،در سه ماه پایانی سال گذشته نیز حدود ۱۰ هزار مترمربع آسفالت داشتیم.
وی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری با توجه به مقدار ۱۰۳۰ تن قیر دریافتی از محل بند ک بودجه ۱۴۰۲ و ۱۸۶ تن از محل بازآفرینی شهری که با مساعدت وپیگیری نماینده محترم شهرستان توانستیم در اختیار بگیریم وبا اولویت بندی اقدام به آسفالت معابر کردیم.
مهدی شکی عضو شورای شهر علی آبادکتول در همین راستا گفت:توصیه من و همکارانم در شورای شهر چه در دوره پنجم و چه دوره ششم به شهردار محترم همیشه این بوده است که محلات کمتر برخوردار در توزیع امکانات شهری و پروژه های عمرانی در اولویت باشند،وهمانطور که مشاهده میکنیم از آخرین نقطه بافت شهری در ضلع شمال شرقی شهر یعنی محله باغچقی تا جنوب غربی شهر در شهرک فرهنگیان در نهضت آسفالت مورد توجه قرار گرفتند و محله نوده و سی متری و …نیز درادامه از نعمت و امکانات آسفالت معابر استفاده خواهند کرد.