کد خبر: 1260918
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۰
نماینده الجزایر در سازمان ملل به شدت از مصونیت رژیم صهیونیستی در پاسخگو بودن در برابر جنایاتش در غزه انتقاد کرد.

جوان آنلاین: جان مرشایمر، بزرگترین استراتژیست حال حاضر جهان بر این باور است نهاد‌های بین المللی ابزاری در دستان قدرت‌های بزرگ هستند. به همین دلیل هم این نهاد‌ها هیچ گاه بر خلاف منافع آمریکا و متحدانش همانند اسرائیل عمل نمی‌کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از الجزیره، عمار بندجاما، سفیر الجزایر در سازمان ملل در نشست شورای امنیت گفت: ساختار بین المللی پس از جنگ جهانی دوم در حال فروپاشی است، زیرا نهاد‌های بین الملل توانایی مقابله با اسرائیل را نداشته و تل آویو به دلیل مصونیتی که دارد در برابر اقداماتش پاسخگو نیست.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: شرایط در شمال غره فراتر از فاجعه است و جنگ اسرائیل اهداف نظامی ندارد بلکه به دنبال آواره ساختن اجباری فلسطینیان است. بمباران بی امان باعث محرومیت مردم و حتی کارکنان سازمان ملل از غذا و مراقبت‌های درمانی شده است.

نماینده الجزایر تاکید کرد: سیستم بهداشت و درمان در غزه در آستانه فروپاشی است و کارزار واکسیناسیون در برابر فلج اطفال اکنون به دلیل تشدید توحش صهیونیست‌ها متوقف شده است. این امر باعث آسیب دیدن کودکان می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: شرایط در جنوب غزه به سرعت در حال بحرانی شدن است، زیرا اسرائیل از گرسنگی به عنوان ابزاری علیه غیرنظامیان به ویژه کودکان استفاده کرده و از رسیدن مواد غذایی به آن‌ها اجتناب می‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار