جوان آنلاین: کاخ سفید امروز چهارشنبه با صدور بیانیهای اعلام کرد: «جو بایدن» (رئیس جمهور آمریکا) فردا پنجشنبه به آلمان سفر میکند.
به گزارش مهر، در بیانیه صادره از سوی کاخ سفید در این خصوص آمده است: «بایدن» به زودی با زلنسکی (رئیس جمهور اوکراین) برای اعلام بسته کمکهای امنیتی جدید برای کییف رایزنی خواهد کرد.
به گزارش الجزیره، کاخ سفید با اتخاذ ژستی عوام فریبانه مدعی شد: دلیل ارسال پیام ما به اسرائیل این است که میبینیم کمکهای بشردوستانه به غزه کاهش یافته است! ما از طریق نامه میخواستیم به کاهش کمکهای بشردوستانه در نوار غزه بپردازیم! میخواهیم پاسخ سازندهای از اسرائیل به نامه ما در مورد کاهش کمکهای بشردوستانه در غزه ببینیم. ما مستقیماً اسرائیل را از مخالفت خود با هرگونه حمله تقریباً روزانه به مناطق پرجمعیت بیروت مطلع کردیم!