کد خبر: 1257927
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۸
یک رسانه صهیونیستی با اشاره به قدرت موشکی حزب الله تاکید کرد که مقاومت اسلامی لبنان درحال ترمیم یگان های رزم خود درخطوط مقدم نبرد با رژیم صهیونیستی است.

جوان آنلاین: روزنامه صهیونیستی هاآرتص به نقل از یک منبع تاکید کرد که حزب الله لبنان شروع به ترمیم یگان‌های رزمی خود در خطوط مقدم نبرد با (رژیم) اسرائیل کرده است.

این منبع اعلام کرد که حزب الله موشک‌های کافی برای وارد کردن خسارت های گسترده به رژیم صهیونیستی را دارد.

در ادامه خسارت وارد کردن حزب الله به توان نظامی صهیونیست ها، این گروه مقاومت روز گذشته نیز از سرنگونی یک پهپاد هرمس ۴۵۰ و انهدام ۲ تانک مرکاوا و ۳ بولدوزر رژیم صهیونیستی خبر داده بود.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که در یک ماه گذشته ۱۷۰ موشک از لبنان به سمت حیفا شلیک شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی صبح دوشنبه دوم مهر حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد که تا این لحظه همچنان ادامه دارد.

طبق گزارش وزارت بهداشت لبنان، حملات تا این لحظه بیش از ۲ هزار و ۳۵۰ کشته و ۱۰ هزار و ۹۰۶ زخمی برجای گذاشته است.

حزب‌الله لبنان در مقابل هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در این کشور سکوت نکرده است؛ حزب الله از همان دقایق اولیه، عملیات‌های متعدد علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داد و طی روزها و ساعت های گذشته با پرتاب صدها موشک، مواضع رژیم صهیونیستی را موشک باران کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار