کد خبر: 1255237
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۱
رهبر انصارالله یمن ضمن سخنرانی پیرامون آخرین تحولات تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه و لبنان و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، شهادت دبیرکل حزب‌الله لبنان به دست رژیم صهیونیستی را مصیبتی برای تمام امت اسلام دانست.

جوان آنلاین: «عبدالملک بدرالدین الحوثی»، رهبر انصارالله یمن امروز (پنجشنبه) در سخنرانی خود گفت: تحولات روز‌های گذشته با رویداد‌های مهم آن از پنجشنبه پیش تا امروز، تحولات مهمی است.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت خبری انصارالله، الحوثی تأکید کرد: هدف قرار دادن شهید اسلام و بشریت، شهید بیت المقدس، الاقصی و فلسطین، «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان جنایت بزرگی است. شهادت او مصیبتی برای تمام امت اسلامی است. او دارای نقش و نماد اسلامی، اهمیت و تأثیر جهانی، منطقه‌ای و محلی است. در رأس نقش‌های سید حسن، نقش و تاثیرگذاری او در مقابله با خطر صهیونیستی - یهودی و وارد کردن شکست‌هایی به دشمن صهیونیستی قرار دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار