کد خبر: 1254048
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۹
رهبر جمعیت علمای اسلام در پاکستان با ادای احترام به شهید سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله، گفت: نصرالله نماد استوار مقاومت علیه رژیم صهیونیستی بود و ترور وی توسط اسرائیل چیزی جز یک عمل شنیع و بزدلانه نیست.

 جوان آنلاین: مولانا فضل الرحمان در بیانیه ای، شهادت سید حسن نصرالله را به ملت لبنان و رزمندگان مقاومت فلسطین تسلیت گفت.

به گزارش ایرنا، وی افزود: خون پاک سید حسن نصرالله هرگز هدر نخواهد رفت و این جنایت لکه ننگ بزرگی بر پیشانی رژیم غاصب اسرائیل است.

رهبر جمعیت علمای اسلام تاکید کرد: ترور دبیرکل حزب الله چیزی جز یک عمل شنیع تروریستی و بزدلانه نیست، اما این شهادت به قدرت محور مقاومت اضافه خواهد کرد.

وی با محکومیت ترور دبیرکل حزب الله برای روح بلند شهید نصرالله و همراهانش علو درجات الهی را از پروردگار خواستار شد.

مقاومت اسلامی لبنان عصر شنبه در بیانیه‌ای، شهادت «سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزب الله را تایید کرد.

هواپیما‌های رژیم صهیونیستی شامگاه جمعه محله مسکونی حاره حریک در ضاحیه بیروت را به شدت و به صورت پیاپی بمباران کردند.

برخی منابع رژیم صهیونیستی اعلام کردند که حمله به ضاحیه جنوبی بیروت با هشت تا ۱۲ جنگنده در آن واحد انجام و از بمب‌های سنگرشکن ۲ هزار پوندی آمریکایی استفاده شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار