کد خبر: 1253703
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۷
سخنگوی رسمی وزارت خارجه قطر گفت که میانجی‌گری رسمی برای دستیابی به توافق آتش‌بس بین لبنان و رژیم صهیونیستی وجود ندارد.

جوان آنلاین: «ماجد بن محمد الأنصاری» سخنگوی رسمی وزارت خارجه قطر به اخبار منتشر شده درباره توافق آتش‌بس بین لبنان و رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

به گزارش ایرنا، وی گفت: تاکنون مسیر میانجی‌گری رسمی برای آتش‌بس در لبنان وجود ندارد و ما اطلاعی از ارتباط مستقیم بین طرح پیشنهادی آتش‌بس در لبنان و غزه نداریم.

قطر با همکاری مصر از چند ماه پیش به عنوان طرف‌های میانجی جهت دستیابی به توافق آتش‌بس در نوار غزه تلاش می‌کنند.

پیشتر روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» نوشته بود: توافق آتش‌بس بین حزب‌الله و اسرائیل طی چند ساعت آینده اجرایی خواهد شد و دیپلماسی فشرده «پشت پرده» تاکنون تقریبا به توافق کاملی بین دو طرف رسیده است.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز از صدور دستور «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای کاهش حملات علیه لبنان خبر داد.

ارتش رژیم صهیونیستی صبح دوشنبه (۲ مهرماه) حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد و تا این لحظه نیز همچنان ادامه دارد.

حزب‌الله لبنان نیز در مقابل حملات به غیرنظامیان در این کشور سکوت نکرده و عملیات‌های خود علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داد و طی ساعت گذشته با پرتاب ده‌ها موشک مواضع رژیم صهیونیستی را موشک باران کرد.

حملات حزب‌الله منجر به ترس و وحشت صهیونیست‌ها شده است؛ به طوری که تمامی فعالیت‌های آموزشی در شهر اشغالی حیفا، تعطیل و همچنین از شهرک نشینان خواسته شد که به پناهگاه‌ها بروند.

برچسب ها: آتش بس ، میانجیگری ، قطر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار