کد خبر: 1244874
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۰
رسانه‌های عبری زبان از تحرکات رژیم صهیونیستی در عمق مناطق شمالی اراضی اشغالی برای نخستین بار، خبر دادند.

جوان آنلاین: رسانه‌های عبری زبان گزارش دادند که رژیم صهیونیستی برای نخستین بار از آغاز جنگ در نوار غزه تاکنون اقدام به ایجاد پناهگاه‌ها و اتاق‌های حفاظتی در عمق مناطق شمالی کرده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های صهیونیستی، این حرکت تل آویو با هدف مقابله با حملات قطعی محور مقاومت صورت می‌گیرد.

ایجاد پناهگاه‌ها و اتاق‌های حفاظتی در عمق مناطق شمالی بیانگر آن است که رژیم صهیونیستی به خوبی از قدرت حزب الله لبنان برای هدف قرار دادن عمق این مناطق خبر دارد.

یک تحلیلگر صهیونیستی روز گذشته به عملیات پهپادی موفق شنبه شب حزب الله لبنان در هدف قرار دادن مواضع نظامی صهیونیست‌ها واکنش نشان داد.

در واکنش به نفوذ یک اسکادران ازپهپادهای انتحاری حزب الله لبنان به آسمان اراضی اشغالی، یک تحلیلگر نظامی شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی، نیروی هوایی ارتش اشغالگران را به باد انتقاد گرفت.

نوعام امیر، تحلیلگر نظامی کانال ۱۴ صهیونیستی اذعان کرد که نیروی هوایی ارتش عاجز از شناسایی تعداد پهپادهای مهاجم است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار