کد خبر: 1244817
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
شمخانی و رضایی تأکید کردند

جوان آنلاین: دو تن از فرماندهان سابق نظامی در اظهار نظر‌های جداگانه، با بیان اینکه رژیم صهیونیستی زبانی جز زور نمی‌فهمد، تأکید کردند، مجموعه رفتار‌های جنون‌آمیز این رژیم که آخرین آن کشتار بی رحمانه نمازگزاران فلسطینی در یک مدرسه بود، نشان می‌دهد باید متجاوز را با زبان زور متوقف و سرجای خود نشاند. 
دریابان علی شمخانی، مشاور سیاسی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: فرایند‌های حقوقی، دیپلماتیک و رسانه‌ای طی‌شده، مقدمات تنبیه شدید رژیم صهیونیستی را که جز زبان زور نمی‌فهمد فراهم کرده است. 
شمخانی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: تنها هدف ‎رژیم اسرائیل در کشتار نمازگزاران ‎مدرسه تابعین در غزه و ترور شهید ‎اسماعیل هنیه در ‎ایران جنگ‌طلبی و به شکست‌کشاندن مذاکرات آتش‌بس است. فرایند‌های حقوقی، دیپلماتیک و رسانه‌ای طی‌شده، مقدمات تنبیه شدید رژیمی را که جز زبان زور نمی‌فهمد فراهم کرده است. 
محسن رضایی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز با بیان اینکه ایران با تدبیر و قدرتمند پاسخ شرارت‌های رژیم صهیونسیتی را خواهد داد، گفت: طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل، جمهوری اسلامی ایران حق دفاع مشروع از خود را دارد و در این باره مماشات نخواهد کرد.
 رضایی در دیدار تعدادی از رزمندگان دفاع مقدس ضمن محکوم کردن جنایات اسرائیل در غزه و انتقاد از استاندارد‌های دوگانه حقوق بشری امریکا و غرب، گفت: ایران پاسخی قوی به اقدامات شرورانه رژیم صهیونیستی خواهد داد. وی افزود: ایران با تدبیر و قدرتمند پاسخ شرارت‌های رژیم صهیونیستی را خواهد داد. طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل، جمهوری اسلامی ایران حق دفاع مشروع از خود را دارد و در این خصوص مماشات نخواهد کرد. 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: با متجاوزی شرور روبه‌رو هستیم و بسیاری از مردم جهان، منتظر نشاندن او سر جای خود با یک سیلی محکم هستند، چرا که اوج جنایات اسرائیل از تحمل بشری خارج شده است. رضایی با بیان اینکه بمباران مدرسه تابعین غزه با بیش از صد شهید دانش‌آموز و قبل از آن بمباران بیمارستان‌ها، کشتن خبرنگاران، زنان، کودکان و سالخوردگان در تاریخ منطقه و حتی جهان کم‌سابقه است، اظهار کرد: همراهی مدعیان حقوق بشر با این جنایات تمام آبرو و حیثیت آن‌ها را به باد داده و معلوم شده شعار‌هایی لیبرالیستی همچون آزادی، حقوق بشر و نقش سازمان‌های بین‌المللی ماسک بر صورت تاریک ایدئولوژی نژادپرستانه غرب است. وی تصریح کرد: ماشین کشتار رژیم اسرائیل و جنایات آن در منطقه در شرایطی که با همراهی و حمایت غرب پیش می‌رود، جز با قدرت و اقتدار عملی حاصل نمی‌شود. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: از همه کشور‌های اسلامی می‌خواهیم که با همکاری یکدیگر شر این باند قاتل و نژادپرست را از منطقه دفع کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار