کد خبر: 1244816
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
رئیس‌جمهور در احکامی ۴ معاون جدید خود را منصوب کرد
رئیس‌جمهور روز گذشته در احکامی آقایان اسلامی، افشین و اوحدی را به ترتیب به عنوان رئیس سازمان انرژی اتمی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب کرد

جوان آنلاین: رئیس‌جمهور در احکامی محمد اسلامی، حسین افشین، اوحدی و زهرا بهروز آذر را به ترتیب به عنوان رئیس سازمان انرژی اتمی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، و معاون امور زنان و خانواده منصوب کرد. 
به گزارش فارس، رئیس‌جمهور روز گذشته در احکامی آقایان اسلامی، افشین و اوحدی را به ترتیب به عنوان رئیس سازمان انرژی اتمی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب کرد. 
مسعود پزشکیان ابتدا در حکمی محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در دولت سیزدهم را مجدداً به سمت «معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی» منصوب کرد. پزشکیان در حکم انتصاب «محمد اسلامی» به ریاست سازمان انرژی اتمی تصریح کرده، امید است با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی، اهداف سند چشم‌انداز و سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) با رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم و تعامل با هیئت وزیران در تحقق اهداف دولت و حل مشکلات کشور مجدانه بکوشید. 
در ادامه رئیس‌جمهور با صدور احکامی مشابه حکم آقای محمد اسلامی، دکتر حسین افشین را با توجه به مراتب شایستگی، تجارب ارزنده مدیریت و سوابق اجرایی به سمت «معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور» و «سعید اوحدی» را به‌سمت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب کرد. 
رئیس جمهور همچنین در حکم دیگری، زهرا بهروز آذر را نیز به سمت معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده منصوب کرد. بهروز آذر پیش از این و دوره شهرداری حناچی مدیر کل امور بانوان شهرداری تهران بود و در انتخابات شورا‌های ۱۴۰۰ نیز در فهرست اصلاح‌طلبان قرار داشت. او همچنین تجربه کار در نهاد‌های مدنی حوزه زنان را دارد و پژوهشگر حوزه کارآفرینی اجتماعی است و در این حوزه تألیفات و پژوهش‌های مختلفی را انجام داده است.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۶
0
0
متاسفم برای سازمان انرژی اتمی و کشورم که ایشون ابقا شد واقعا ناامید کننده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار