کد خبر: 1240844
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۹
معاون نظارت و حسابرسی دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام روز شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۳ با دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهوری منتخب دیدار کرد.

جوان آنلاین: محمد جواد ایروانی پس از دیدار با رئیس جمهور منتخب ملت اظهار کرد: در این دیدار آنچه از وضعیت اقتصاد ایران تصور داشتم و همچنین راه‌های جهش در اقتصاد کشور و مسائل مهم مربوط به مهار تورم و چگونگی آن و همین‌طور هم‌افزایی بین همه بخش‌های اقتصادی و تعامل سازنده آن‌ها با دولت اعم از بخش خصوصی، بخش تعاونی و نهاد‌های عمومی غیر دولتی و نهاد‌های انقلابی را مطرح کردم. همه این نهاد‌ها باید آماده همکاری با دولت باشند.

به گزارش ایرنا، وی درباره دولت چهاردهم گفت: شعار آقای دکتر پزشکیان احقاق حق و عدالت و رفتارشان مردمی بودن است یعنی از مردم، برای مردم و با مردم است.

ایروانی با تأکید بر اینکه طرح‌های مهم دولت با همراهی مردم به نتیجه می‌رسد، ادامه داد: به این معنا که مردم و فعالان اقتصادی به این طرح‌ها و برنامه‌ها واکنش مثبت خواهند داشت به جای آنکه واکنش منفی نشان دهند یا سکوت کنند، بنابراین فکر می‌کنم دولت چهاردهم با محور‌هایی که پزشکیان مطرح کرد، حتماً موفق خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار