کد خبر: 1233993
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۸
میزگرد‌های تلویزیونی نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری در سه بخش اقتصادی، سیاسی و فرهنگی از شبکه‌های یک، دو و سه سیما پخش می‌شود.

جوان آنلاین: در راستای آگاهی عموم مردم و اطلاع‌رسانی گسترده در جهت حضور حداکثری مردم در انتخابات پیش رو، از فردا میزگرد‌های انتخاباتی در سه بخش از سه شبکه روی آنتن می‌رود.

به گزارش فارس، این میزگرد‌های تلویزیونی در سه بخش اقتصادی، سیاسی و فرهنگی از شبکه‌های یک، دو و سه سیما پخش می‌شود.

میزگرد‌های اقتصادی به میزبانی شبکه یک سیما هر شب با حضور یک نامزد انتخاباتی ساعت ۲۲:۴۵ تا ۲۴ به مدت زمان ۷۵ دقیقه پخش می‌شود.

نامزد‌های ریاست جمهوری در برنامه میزگرد‌های اقتصادی شبکه یک سیما بدین شرح شرکت خواهند کرد:

در روز پنجشنبه ۲۴ خردادماه مسعود پزشکیان، جمعه ۲۵ خردادماه محمدباقر قالیباف، شنبه ۲۶ خردادماه امیرحسین قاضی زاده هاشمی، یکشنبه ۲۷ خردادماه سعید جلیلی، سه شنبه ۲۹ خردادماه علیرضا زاکانی و چهارشنبه ۳۰ خردادماه حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی.

همچنین میزگرد‌های فرهنگی از آنتن شبکه دو سیما و میزگرد‌های سیاسی از شبکه سه سیما به ترتیب در ساعت ۱۹ تا ۲۰:۳۰ و ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶ پخش خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار