جوان آنلاین: ادوارد بوبا، مدیر بخش رسانهای وزارت دفاع نیجریه امروز شنبه با انتشار بیانیهای اعلام کرد که سال گذشته ۹۳۰۳ تروریست در نتیجه عملیاتهای مختلف توسط ارتش این کشور کشته شده اند.
به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، در بیانیه صادره از سوی مدیر بخش رسانهای وزارت دفاع نیجریه در این خصوص آمده است: عملیات ارتش نیجریه بیشتر در ایالتهای شمال شرق این کشور و علیه گروهک تروریستی بوکوحرام انجام شده است.
ادوارد بوبا، در ادامه این بیانیه با بیان اینکه طی یک سال ۴ هزار و ۶۴۱ گروگان توسط ارتش نجات یافتند، اظهار داشت: ۹ هزار و ۵۶۲ نفر از عناصر گروهک بوکوحرام تسلیم شدند.
نیجریه مدعی است علاوه بر باندهای مسحل در مناطق مختلف این کشور با گروهکهای تروریستی بوکوحرام و شاخه غرب آفریقا گروه تروریستی داعش (ISWAP) مبارزه میکند.