کد خبر: 1208748
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۹
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با اشاره به پرونده شهید سلیمانی گفت: این پرونده دارای ۹۶ متهم آمریکایی است.

جوان آنلاین: کاظم غریب‌آبادی صبح امروز ۱۷ دی ۱۴۰۲ در نخستین همایش بین‌المللی مرد میدان حقوق بشر که در تالار ایوان شمس برگزار شد، گفت: شهید سلیمانی ولایت‌پذیری و مردم‌داری را به خوبی درک کرده بود. او بدون هیچ چشم داشتی در کنار مردمی بود که به بلاهای طبیعی دچار می‌شدند.

به گزارش فارس، وی افزود: ماموریت شهید سلیمانی استراتژیست بزرگ نظامی بود. او درک صحیحی از منطقه داشت از همین رو طراحی های راهبردی او در کنار راهبردهای سیاسی او اثرگذار و موفق بود.

غریب‌آبادی گفت: اگر با داعش در سوریه و عراق نمی‌جنگیدیم باید در ایران می‌جنگیدیم؛ گروهک تروریستی داعش در منطقه توسط رژیم آمریکا و کشورهای هم‌پیمان او ایجاد و تقویت شد. آن ها در منطقه از داعش حمایت می کردند و در مجامع بین المللی از تصویر داعش برای مسلمان هراسی استفاده می‌کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار