کد خبر: 1204977
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۰۴:۰۰
دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی کشور تا چه زمان در برابر بلوا‌هایی که هر هفته پس از نماز جمعه در مسجد مکی زاهدان رخ می‌دهد، مماشات خواهند کرد.

دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی کشور تا چه زمان در برابر بلوا‌هایی که هر هفته پس از نماز جمعه در مسجد مکی زاهدان رخ می‌دهد، مماشات خواهند کرد.
به گزارش راه‌دانا، حادثه تروریستی بامداد جمعه ۲۴ آذر ماه در راسک سیستان‌و‌بلوچستان حادثه دردناکی بود که نشان داد ایران یکی از بزرگ‌ترین قربانیان تروریسم در منطقه است. تروریست‌های صهیونیستی به یکی از مقر‌های انتظامی در شهرستان راسک حمله و ۱۱نفر از نیرو‌های فراجا را شهید و شش نفر را هم زخمی کردند.
وقوع این حادثه تروریستی با واکنش‌های متعددی همراه بود، اما اینکه چرا مردم زاهدان با حوادث تروریستی دست به گریبان هستند، سؤال مهمی است که برخی چهره‌های اثرگذار در سیستان‌و‌بلوچستان همچون مولوی عبدالحمید، باید به آن پاسخ دهند. حادثه تروریستی اخیر در زاهدان، ریشه در فتنه‌انگیزی‌های پاییز ۱۴۰۱ دارد؛ فتنه‌ای که با حمله عده‌ای به کلانتری ۱۶ زاهدان به قصد تصرف آن، آغاز و موجب بروز تنش و درگیری با نیرو‌های مستقر در کلانتری شد که طی آن عده‌ای زخمی و کشته شدند. برخی افراد فرصت‌طلب نیز در نقاط مختلف شهر زاهدان با اقدامات خرابکارانه خود از جمله آتش‌زدن مغازه مردم، اماکن عمومی، آمبولانس و ماشین آتش‌نشانی و همچنین تیراندازی به سمت مأموران حافظ امنیت، به ایجاد تنش و آشوب در شهر اقدام کردند.
پس از وقوع این حادثه هیئتی از سوی مقام معظم رهبری به ریاست حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری به سراوان سفر و سپس با خانواده شهدای امنیت دیدار و از آنان دلجویی کردند، علاوه بر آن، این هیئت با معتمدان، سران طوایف و بزرگان شیعه و سنی در قالب همایش همدلی و وحدت نیز دیدار کردند، با این حال، اما در طول یک سال گذشته سخنان تحریک‌آمیز مولوی عبدالحمید، امام جمعه مسجد مکی موجب دمیدن در آتش فتنه بوده است. او هفتم مهر امسال در خطبه‌های نماز جمعه گفت: «باید آزادی بیان و قلم و آزادی سیاسی و احزاب باشد تا افراد بتوانند بنویسند و حرف بزنند و انتقاد کنند. متأسفانه آزادی‌ها دچار اختلال شده‌اند. مردم می‌گویند سیاست‌های گذشته جواب نداده‌اند و این یک خواسته ملی است که این سیاست‌ها باید تغییر کنند، چنان که در تمام دنیا عرف همین است که وقتی یک سیاست و قانونی جواب ندهد، آن را تغییر می‌دهند.»
عبدالحمید در نمازجمعه ۲۹ مهر در خطبه‌های خود با اعلام آمار‌های غلط در مورد کشته‌شدگان اخیر، نظام اسلامی را متهم و از بازداشتی‌های نماز‌جمعه زاهدان انتقاد کرد و خواستار آزادی آن‌ها شد، این در حالی بود که دستگیرشدگان در پی اظهارات تحریک‌آمیز وی دست به آشوب‌های خیابانی‌زدند و مخل امنیت و آرامش مردم شدند.
عبدالحمید در اول آبان نیز در نماز جمعه گفت: با گذشت بیش از یک سال هنوز هیچ قدم مناسبی در راستای التیام درد‌های خانواده‌های کشته‌شدگان جمعه خونین زاهدان برداشته نشده است!
مولوی عبدالحمید در طول یک سال گذشته، جمعه‌های هر هفته به بهانه خطبه‌های نماز جمعه در زاهدان بلوا‌هایی به پا می‌کند که حاصل آن کشتار و خونریزی مردم و مأموران است و بازی‌گردان اصلی آن امام جمعه مسجد مکی است. کاش عبدالحمید یک بار هم که شده به مردم بگوید یک زمانی برای برگزاری نماز جمعه باید از ژاندارمری مجوز گرفته می‌شد، حالا که کشور و حکومت اسلامی شده، نماز جمعه هر هفته برقرار است. این بی‌معرفتی است که روی سجاده‌ای که برای‌مان پهن کرده‌اند، نماز بخوانیم و بعد از نماز علیه خودشان شعار بدهیم!
بلوا‌هایی که عبدالحمید هر هفته بعد از نماز جمعه در زاهدان به پا می‌کند، این بار موجب شهادت ۱۱ نیروی امنیتی شد، با این حال قوه قضائیه، دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی باید پاسخگو باشند که مماشات در برابر فتنه‌انگیزی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؛ فتنه‌هایی که گاهی با تحریک عوامل داخلی رخ می‌دهد و گاهی با نشان دادن چراغ سبز به تروریست‌ها بیرون از مرز، موجب به خاک و خون کشیدن مردم مناطق مرزی کشور می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار