کد خبر: 1199626
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۲
وزارت آموزش تشکیلات خودگران فلسطین اعلام کرد که در حمله‌های اسراییل علیه غزه تاکنون بیش از ۵۰۰۰ کودک کشته شده‌اند.

جوان آنلاین: وزارت آموزش تشکیلات خودگران فلسطین با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: در حمله‌های علیه نوار غزه از ۷ اکتبر تا به حال بیش از ۵ هزار کودک از جمله بیش از ۳ هزار دانش‌آموز کشته شده اند.

به گزارش مهر، در این بیانیه با اشاره به اینکه در کرانه باختری ۲۳ دانش آموز کشته شده اند، تصریح شده است که پشت هر آمار مربوط به قربانیان حملات رژیم صهیونیستی یک داستان، یک رؤیا و یک امید بوده است.

در بیانیه مذکور این وزارتخانه از همه نهاد‌ها و سازمان‌های مدافع حقوق کودکان دعوت کرد تا «مسؤولیت در محدوده صلاحیت خود را برعهده بگیرند و از افزایش جرایم و موارد نقض جلوگیری کنند».

در این بیانیه از کشور‌ها و نهاد‌های جهانی نیز خواسته شده است تا از حق زندگی و آموزش کودکان و دانش آموزان فلسطینی حفاظت کنند و با اقدامات ظالمانه و سرکوبگرانه ارتش اسرائیل و شهرک نشینان مخالفت کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار